Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Video: óók premier Mark Rutte doet mee aan #IKGEEFOMJE

mark-rutte-ikgeefomje.png

Margriet-hoofdredacteur Leontine van den Bos heeft gisteren met minister-president Mark Rutte een #IKGEEFOMJE-moment gedeeld. Samen gingen ze op de koffie bij de bewoners van woonzorgcentrum het Zamen in Den Haag.

Met een grote #IKGEEFOMJE-taart hebben ze de bewoners verrast. Gewoon, om ze eens extra in het zonnetje te zetten. “Het is altijd leuk om iets extra’s te doen voor elkaar,” aldus Mark Rutte. “Ik denk dat deze actie ook weer zo’n bijdrage is om het land een beetje leuker te maken. Het zijn allemaal steentjes in een vijver. Eén steen erin en je krijgt kringen. En dan gaat het verder.”

Natuurlijk is dit bijzondere moment vastgelegd. Bekijk de video hieronder.

Met #IKGEEFOMJE willen we je enthousiast maken om te laten zien dat je om iemand geeft. Het is een oproep om voor elkaar in actie te komen, op wat voor manier dan ook. Om je in te zetten voor iemand in je nabije omgeving of verder weg. Die aandacht kan in kleine dingen zitten: van een gesprek aanknopen of het delen van een maaltijd tot samen een uitstapje maken of voor iemand het tuinpad aanvegen.

Doe je ook mee?

Plaats een filmpje of foto van je #IKGEEFOMJE-moment als reactie op onderstaand bericht op Facebook. Deel die reactie ook op je eigen social media met #ikgeefomje. De bijzonderste momenten maken kans op mooie prijzen om degene om wie je geeft nog eens extra mee te verrassen!

Wij geven de volgende leuke prijzen weg

Plaats een filmpje of foto van je #IKGEEFOMJE-moment als reactie op onderstaand bericht op Facebook. Deel deze reactie ook op je eigen social media met #ikgeefomje.

(Kun je het bericht van Facebook niet openen? Klik hier.)

Ook interessant