Margriet logo
Bruce Willis Beeld VCG via Getty Images
Beeld VCG via Getty Images

Ontroerend: Bruce Willis omringd door ‘moderne familie’ op gezinsfoto

Bij Hollywoodacteur Bruce Willis (67) is in maart 2022 de hersenaandoening afasie vastgesteld. Zijn dierbaren staan sindsdien als een sterke en liefdevolle familie-eenheid om hem heen. Zo ook tijdens de feestdagen, volgens een foto die zijn ex-vrouw plaatste op social media.

Dit blijkt uit een nieuwe instagram-post van Demi Moore (60), de ex-vrouw van de acteur. Op feestelijke foto‘s zien we de hele familie bijeen voor het kerstdiner.

Familie op de foto

Op de liefdevolle foto‘s staan onder anderen de drie dochters die de acteur met Demi Moore met haar ex-man Bruce Willis kreeg: Scout LaRue, Rumer en Tallulah. Willis is ook te zien op de foto, samen met zijn huidige vrouw Emma Heming en hun twee dochters Mabel Ray en Evelyn Penn. “Wij zijn familie! We komen in de vakantiestemming!”, schrijft Moore bij de Instagram-post.

Diagnose afasie

In maart 2022 maakte dochter Rumer Willis Rumer op Instagram bekend dat haar vader stopt met acteren en dat hij is gediagnosticeerd met de hersenaandoening afasie.

“Als gevolg hiervan stapt Bruce weg van de carrière die zo veel heeft betekend voor hem. We gaan hier doorheen als een sterke familie-eenheid en we willen zijn fans bedanken, omdat we weten hoeveel hij voor jullie betekent, net als jij voor hem. Zoals Bruce altijd zegt: “Leef het uit” en samen zijn we van plan om dat te gaan doen.”

Hersenaandoening

Afasie is een hersenaandoening die de taalvaardigheid van een persoon beïnvloedt. Mensen met afasie hebben moeite met lezen, schrijven, spreken en het begrijpen van wat anderen zeggen. Hierdoor is het lastig voor ze om te begrijpen wat er op de radio of tv gezegd wordt en is het moeilijk om de krant of een boek te lezen.

Mensen met afasie hebben ook vaak moeite met het vinden van de juiste woorden en het maken van kloppende zinnen. Maar het kan ook dat ze alledaagse woorden moeilijk begrijpen, terwijl ze wel bekend klinken. Meer over onder andere de oorzaak, vormen en hoe je iemand kunt helpen met deze hersenaandoening lees je in dit artikel.

Bron | Nouveau, Foxnews

Sanne van de WeteringVCG via Getty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden