Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Onder water dineren in Brussel, romantisch?

Op zoek naar een romantisch en origineel Valentijnsdagje uit? Wat dacht je van een diner met je partner… onder water?!

Nemo33 is het op één na diepste zwemband ter wereld. Dit zwembad in Brussel is populair voor duiklessen en wordt gebruikt als decor voor filmproducties. Maar er is een leuke activiteit bijgekomen: lekker uit eten gaan. Begin dit jaar opende er op vijf meter diepte The Pearl. Dit onderwaterrestaurant is een metalen bol voorzien van ramen, waarin twee tot vier mensen plaats kunnen nemen. Superknus! De bol is vanzelfsprekend voorzien van zuurstof. Als je wilt, kun je je wetsuit omwisselen voor een avondjurk.

Waterdichte koffers

Professionele duikers serveren de gerechten uit waterdichte koffers. Denk hierbij aan kreeftsalade, voorafgegaan door een heerlijke champagne. Voor het uurtje dat dit diner duurt, krijg je wel een pittige rekening gepresenteerd: minimaal € 99 per persoon. Ook moet je in het bezit zijn van een duikbrevet. Beginnende duikers kunnen eerst een cursus krijgen van twee uur, waarna ze door een duiker naar de bol worden vergezeld.

Verwacht hoe dan ook geen uitzicht op een mooie onderwaterwereld, je zit immers in een kaal zwembad. De enige beweging in het water komt van de… obers!

Foto’s: Nemo33 en istock

Nog meer Valentijnsideetjes:

Kijk ook:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant