Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Dít betekent de nieuwe maan in Vissen op 13 maart voor jou

vandaag-is-het-nieuwe-maan-in-vissen-wat-betekent-dat-margriet.jpg

Wist je dat vandaag een bijzondere dag is? Op 13 maart om exact 11.21 uur begint er namelijk een nieuwe maan in het spirituele teken Vissen. Het bijzondere aan deze maanstand is dat de maan samenvalt met de planeet Neptunus, wat een dubbel effect creëert. Maar wat betekent de nieuwe maan in Vissen nu precies voor jou?

Wij leggen het je hier uit.

Frisse start

Elke maanfase is uniek en betekent wat anders. Die van een nieuwe maan is eigenlijk het meest bijzonder, ook al zie je hier weinig van aan de hemel. De spirituele betekenis hiervan is dat de opkomst van de maan staat voor een nieuw begin. Dit is natuurlijk al een feestje op zich, want een nieuw seizoen betekent voor veel van ons ook een nieuw begin.

Wat betekent de nieuwe maan in Vissen voor jou?

Wat deze maanstand éxtra bijzonder maakt, is dat de maan samenvalt met de planeet Neptunus, wat een dubbel effect creëert. Concreet betekent dit dat de energie waarmee je normaal gesproken een doel bepaalt, niet zo ambitieus is maar juist wat meer naar binnen gericht is (introvert) dan naar buiten (extrovert). Je hebt deze keer dus geen stappenplan nodig, je kunt het best vertrouwen op wat je gevoelens zeggen over de richting die je op moet. Het is goed voor je om wat meer stil te staan bij dingen en je wat vaker af te sluiten.

Lees ook:
Volgens je sterrenbeeld is dít jouw favoriete moment voor me-time

Wees niet te onzeker

Probeer je ook wat meer bewust te zijn van je innerlijke omgeving. De maan in Vissen raakt waarschijnlijk een gevoelige snaar bij je en zorgt ervoor dat je veel opmerkzamer bent richting de mensen om je heen. Laat je onzekerheid niet de overhand nemen, maar laat alles gewoon gebeuren. Bekijk van een afstand hoe dingen uitpakken voordat je te snel een keuze maakt. Probeer wat meer de controle los te laten en vertrouw er op dat dingen goed komen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Happinez
Beeld | Getty

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant