Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Nieuwe bril? Dit zijn de trends van het moment

shoot-charlie-temple-9-febr-2019.jpg

Een bril zegt veel over je persoonlijkheid. Hij laat zien wie je bent en wat je uit wilt stralen. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende brillen, je hebt ze in alle soorten en maten. Toe aan een nieuwe bril en benieuwd welke brillen helemaal van nu zijn? Laat je inspireren door deze vier trends van het moment.

Margriet samen met Charlie Temple

Basic en transparant

Wat je nu veel ziet, zijn basic brillen met een transparant vierkant montuur. Door te kiezen voor een transparant montuur, heb je geen contrast tussen huid en bril en krijgt je gezicht een wat zachtere uitstraling. Ook kun je die brillentrend met oneindig veel outfits combineren, want hij past overal bij. Kies bijvoorbeeld voor de Barron, vanaf €29 (kleur: Crystal White).

Panto

Deze bril past heel goed bij verschillende gezichtsvormen, maar vooral bij een wat hoekiger gezicht. Het model komt uit de jaren veertig en werd veel gedragen door intellectuelen. De klassieke Panto-bril is van boven ovaal afgeplat en van onderen rond. Een echte klassieker is het, deze Ruben, vanaf €38 (kleur: Striped Sassafras).

Cat-eye

De vintage cat-eye-monturen zijn helemaal terug van weggeweest! Je kunt de bril herkennen aan de wat puntige bovenkanten. Helemaal hip en vrouwelijk. Vind je het model tof, maar weet je nog niet of je het helemaal aandurft? Probeer een model met een wat subtieler hoekje in een basic kleur, zoals de Francis, vanaf €38 (kleur: Misty Grey Wood).

Twee kleuren, één bril

Ook een trend van nu: een montuur met twee verschillende kleuren. Voor als je nét even iets anders wilt. Hij kan gecombineerd worden met een andere brillentrend. Ga bijvoorbeeld voor een ronde bril met twee kleuren, zoals de Sam, vanaf €25 (kleur: Azure Fades Havana).

En je hoeft het helemaal niet bij één bril te laten, want bij de ene outfit staat die ene bril leuker dan de andere! Je wilt misschien zakelijk voor een wat nettere bril gaan en als je een feestje hebt, kiezen voor een meer uitgesproken montuur. Bij Charlie Temple heb je al een bril op sterkte vanaf €25. Voor elk moment een passende bril. Laat je inspireren door de uitgebreide collectie.

Ook interessant