Boer zoekt vrouw brieven schrijven Beeld Linelle Deunk
Beeld Linelle Deunk

Naar déze boeren kun je nog een brief sturen

Week na week zaten we aan de buis gekluisterd, maar helaas zit het twaalfde seizoen van ‘Boer zoekt Vrouw’ er alweer op. Maar niet voor alle boeren was dit seizoen succesvol. Witlofboer Rob, kersenboer Rob en boer Joost zoeken nog een leuke partner. En het goede nieuws is: je kunt ze nog steeds een brief sturen!

Wil jij een van deze leuke boeren een brief sturen? Dat kan via de website van Boer zoekt Vrouw.

Witlofboer Rob (50)

De liefdeszoektocht van witlofboer Rob was online te volgen, maar helaas had hij geen succes. De boer zoekt een warme, gezellige en zorgzame vrouw die samen met hem en zijn achtjarige zoon Olivier leuke dingen wil doen. Benieuwd hoe het leven met Rob eruitziet? Na een dag hard werken kruipt de boer het liefst even achter de computer om het nieuws te lezen en zijn mail door te bladeren. Daarna zet hij de tv aan om het Journaal te kijken en wat er verder te zien is. Of dat nou een serie of een romantische film is, het maakt Rob niet uit. Wil je meer weten over boer Rob? Dat lees je hier.

Witlofboer Rob Beeld Linelle Deunk
Beeld Linelle Deunk

Kersenboer Rob (52)

We zagen dat fruitteler Rob smoorverliefd werd op Wendy, maar die klik was helaas niet wederzijds. We zagen de boer op de reünie dan ook alleen. Rob is op zoek naar een vrouw die hem steunt in de dingen die hij doet. Maar ook een partner om dingen samen mee te delen. Alles wat hij meemaakt en doet, wil hij delen. Nu maakt de boer zijn eigen keuzes en hij mist een partner om mee te overleggen. Iemand die hem verzorgt? Dat heeft hij zeker niet nodig, want, zo zegt de boer, dat kan hij zelf wel. Wel zoekt hij iemand die tegenwicht kan geven en hem in balans kan houden. Wil je meer weten over boer Rob? Dat lees je hier.

Kersenboer Rob Beeld Linelle Deunk
Beeld Linelle Deunk

Boer Joost (47)

Ook de Brabantse boer Joost had geen succes in de liefde. Zijn avontuur was online te volgen, maar daarin was al te zien dat het niets geworden is met zijn briefschrijfster. De boer zoekt een spontane vrouw met pit, die makkelijk in de omgang is en met wie hij de wereld kan ontdekken. Hobby’s? Die heeft de boer genoeg. Hij drinkt graag een biertje in de kraag. Hij denkt er ook vaak aan om naar de sportschool, maar verder dan eraan denken is hij helaas nog niet gekomen. Joost had vroeger met een stel vrienden een speedboot en hij heeft nog een oude Chevrolet pick-up gehad waarmee hij ging toeren, en weer daarvoor nog een caravan. Maar die wilde jaren zijn nu wel een beetje achter de rug. Wil je meer weten over Joost. Dat lees je hier.

Boer Joost Beeld Linelle Deunk
Beeld Linelle Deunk

Bron | RTL Boulevard

Nynke KooyLinelle Deunk
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden