Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Hoe draag je je zomerjurkje door?

jurkje-doordragen.jpg

Het weer wil ons in deze periode nog wel eens verrassen. Het ene moment waai je weg en komt de regen met bakken uit de hemel en het volgende moment is het eigenlijk best lekker en kun je zonder jas naar buiten. 

Langzaamaan worden de zomerjurkjes vervangen door warme truien, vesten en lange broeken. Maar is het niet jammer dat die vrolijke items in de kast moeten wachten tot de lente weer komt? Er zijn verschillende manieren om je zomerjurken door te dragen.

Laagjes toevoegen

Om te beginnen kun je een laagje toevoegen door een onderjurkje te dragen. Een onderjurkje zorgt ervoor dat je jurk mooi glad rond je lichaam valt. Daarnaast geeft een panty of maillot een andere (lees: herfstige) look aan je jurk.

Tegenwoordig zijn er ook losse mouwen te koop, die je gemakkelijk kunt vast zetten en waardoor je je zomerjurk langer kunt doordragen. Zo zijn er mouwtjes van voile en van kant te koop. Kijk welke het beste past bij je jurkjes.

Oversized vest

Een simpele en snelle manier om het meteen een stuk warmer te krijgen is een vest te dragen. Oversized vesten zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Kies voor één rustige kleur als je ‘m wilt dragen op een fleurig zomerjurkje. Of kies voor een print of grove textuur als je een effen jurk wat meer pit wilt geven.

Shop hier de leukste herfstvesten

 

 

 

 

Ook interessant