Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Zo voorkom je een ladder in je panty

panty.jpg

Een ring, een scherpe nagel of gewoon pech: een ladder in je panty ligt vaak op de loer. Dan kun je aan de slag met nagellak, de panty voor het aantrekken in de vriezer leggen of andere grootmoeders tips gebruiken. Wij voorkomen deze feestdagen ongemakkelijke ladders op de volgende twee, eenvoudige manieren:

Spray een panty op

Wist je dat je je panty ook gewoon op kunt sprayen? Natuurlijk niet net zo warm, maar wél laddervrij en mooie egale benen gegarandeerd. Ideaal voor bij een feestjurk. Durf jij die panty thuis te laten en te kiezen voor blote benen, maar vind je het wat ‘bloot’ voelen? Spray gewoon een panty op! Tip: Sally Hansen Airbrush Legs (verkrijgbaar in verschillende tinten) is een langhoudende spray voor glanzende, egaal bruine benen in een handomdraai. Je creëert een mooi dekkend panty-effect,  zonder er eentje te dragen. Het is een dekkende spray met een tintje, geeft kleur en maskeert eventuele vlekjes. Zorg dat je geen stukje overslaat, anders worden je benen vlekkerig.

Spray óp een panty

Toch een panty aangetrokken en er ontstaat een kleine ladder? Niet alleen nagellak helpt voorkomen dat de ladder groter wordt. Ook haarlak is hierbij een wondermiddel. Gewoon even op de ladder spuiten, en klaar. Mini-verpakking meenemen in je handtas dus. Zit je haar ook direct de hele avond goed.

Maak je benen mooi voor de feestdagen

Bekijk ook:

Kerstinspiratie:

Dit kun je allemaal maken met wijnkurken
Zelf maken: moderne adventskrans
6x tafeldektips voor kerst

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Abonneer je op Margriet.nl/nieuwsbrief

 

Ook interessant