Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Herfsttrend 2015: kleurrijke, wereldse prints

wereldse-prints.jpg

Kleurrijke prints, mooie stoffen, bijzondere weeftechnieken… Dit najaar komt het beste uit verschillende werelddelen samen in modeland. Maar hoe draag je het? Laat je snel inspireren! 

Als je van kleur houdt, zit je dit najaar helemaal goed. We zien namelijk veel mode met kleurrijke prints voorbijkomen in de kledingrekken, vooral de bekende aztec-print. Maar hoe draag je het? Durf vooral te combineren met verschillende prints, materialen en stoffen. Maar wil je op safe gaan, kies dan voor één mode-item met een kleurrijke print. Bijvoorbeeld een tas of een vest.

Vesten & truien

Draag een vest of een trui op een spijkerbroek of op een broek in een neutrale kleur. Wil je je outfit juist bonter maken? Dan kun je er bijvoorbeeld een satijnen harembroek onder dragen of een broek met een printje.

Tassen

Ook tassen zijn volop verkrijgbaar in diverse etnische prints en met franjes. Combineer bij een vest in etnische prints of houd je basisoutfit juist neutraal en leg de focus op je tas.

Vergeet de accessoires niet!

Je kunt je outfit nog wereldser maken door het toevoegen van mooie – vooral grote opvallende – kettingen en armbanden. Of draag een sjaal met een printje in je haar.

Ook interessant