Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Waarom vrouwen massaal hun bikini omgekeerd dragen

waarom-vrouwen-massaal-hun-bikini-omgekeerd-dragen.jpg

De bikini gaat inmiddels al zó veel jaren mee, dat het niet zo gek is dat vrouwen er af en toe een beetje mee gaan experimenteren. En wat blijkt nu? Als je een keertje zin hebt in iets anders, kun je je bikini ook gewoon omgekeerd dragen.

Op Instagram komen de laatste tijd opvallend veel foto’s voorbij van vrouwen die hun bikini omgekeerd dragen en eerlijk is eerlijk: het ziet er nog niet eens zo heel gek uit. Al moeten we er wel eerlijk bij zeggen dat deze trend vooral geschikt is voor vrouwen met een wat kleinere cupmaat.

Bikini omgekeerd dragen

Het omgekeerd dragen van je bikini werkt alleen bij een zogeheten triangelbikini met touwtjes. Met deze bikini is het altijd maar de vraag of alles goed op z’n plek blijft, omdat de touwtjes nog weleens willen open schieten, of de driehoekjes soms verschuiven. En om het allemaal nog eens erger te maken, zijn er dus ook vrouwen die het aandurven om deze bikini omgekeerd te dragen. Hierdoor show je nog net even meer huid (en boezem). Maar het is ergens ook wel verfrissend, omdat het een look is die je niet vaak voorbij ziet komen!

Handige tips

Kun jij nog wel wat tips gebruiken als het gaat om je badkleding? In dit artikel kun je lezen hoe je zo snel mogelijk van de witte strepen van een bikini kunt afkomen, hoe je je badpak of bikini het best kunt wassen én of het mogelijk is om een schimmelinfectie te krijgen als je langere tijd in natte badkleding rondloopt.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | HLN
Beeld | iStock, Instagram

Ook interessant