Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Waarom je je kapotte panty’s voortaan niet meer hoeft weg te gooien

kapotte-panty.jpg

Modeliefhebbers konden hun geluk op deze week: na London Fashion Week was het namelijk weer tijd voor Milan Fashion week, waar heel wat spannende modetrends voorbij kwamen. Eén van de meest opvallende trend is misschien wel die van de kapotte panty, die vooral tijdens de modeshow van Gucci opvallend vaak werd geshowd.

Deze nieuwe trend kan je zomaar de nodige euro’s besparen, aangezien je je kapotte panty’s voortaan niet meer hoeft weg gooien.

Grunge-stijl

Sterker nog: volgens Gucci is het juist hartstikke fashionable om je panty met ladder gewoon aan te doen en daarmee een jaren negentig ‘grunge-stijl’ te rocken. Het leuke aan deze trend is natuurlijk dat je er niet diep voor in je buidel hoeft te tasten, aangezien je vast wel één of meerdere kapotte panty’s thuis hebt liggen. Nieuwsgierig hoe je de kapotte panty een beetje stijlvol kunt dragen en combineren? Gucci deed het zo:

Uitgelopen mascara

De kapotte panty is overigens niet de enige opvallende trend die we voorbij zagen komen. Veel modellen werden namelijk ook gespot met uitgelopen mascara en eyeliner. Mocht je make-up binnenkort helemaal uitgelopen zijn na een huilpartij of flinke regenbui, dan hoef je je hier dus totaal niet druk meer om te maken. Het is blijkbaar harstikke hip om er zo bij te lopen:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Vogue, Instagram
Beeld | iStock

Ook interessant