Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Voor deze kledingstukken ben je nooit te oud

kledingstukken-waarvoor-je-niet-te-oud-bent.png

Natuurlijk moet je lekker dragen wat je mooi vindt, maar sommige kledingstukken kun je misschien beter vermijden als je wat ouder wordt. Denk aan ultrakorte spijkershortjes of heel korte, strakke jurkjes. Gelukkig zijn er ook genoeg kledingstukken waar je nooit te oud voor bent en die perfect passen in je basisgarderobe!

Blazer

Een colbert is misschien niet een van de kledingstukken die je als tiener snel aantrekt, maar vanaf je twintigste hoort er toch eigenlijk standaard minstens één in je kast te hangen. Een blazer kun je dragen bij zowel informele als formele gelegenheden. Bovendien kun je ’m op verschillende manieren combineren. Denk daarbij aan een spijkerbroek, een rok of, mooi chic en tijdloos, aan een mooie pantalon. Wil je een nonchalante stijl creëren, kies dan voor een colbertje in een wijder model en draag er een T-shirt onder. Voor een klassieke look blijft de blouse een aanrader.

Spijkerbroek

Of je nu groot of klein bent, dik of dun, voor iedereen bestaat er een perfecte spijkerbroek. Goed gekozen jeans kunnen je langer, slanker én jonger laten lijken. Altijd leuk met een mooie blouse  een een blazer erboven (daar is-ie weer!) of wat nonchalanter met een fijn vest. Bekijk welke spijkerbroek bij jouw figuur past!

Streepjes

Schreeuwerige prints en grote teksten op T-shirts kunnen een beetje veel van het goede worden. Leuk voor je dochter van veertien of vijftien, maar misschien een beetje druk voor jou… Streepjes daarentegen zijn leuk op elke leeftijd. Die kunnen, net als de goede spijkerbroek, benadrukken waar je de aandacht op wilt leggen en verdoezelen waar je minder blij mee bent. Zo doet, anders dan veel mensen denken, een horizontale streep je slanker lijken. Bovendien zijn strepen eindeloos te combineren.

Witte blouse

Een witte blouse mag ook zeker niet ontbreken in je garderobe. Waarom? Hij voldoet aan alle aspecten van een klassieker. Dit kledingstuk is netjes, basic, nooit uit de mode, met alles te combineren, geschikt voor élke leeftijd en élk figuur. Voor een klassieke stijl draag je de witte blouse onder een blazer en boven een high waist jeans of geklede broek. Ook mooi: helemaal dichtgeknoopt onder een mooie dunne voorjaarstrui. Ben je een sportiever type? Kies dan voor een ruimer model gemaakt van een soepele stof en draag de blouse ín je broek.


Sneakers

Voor mooie sneakers ben je nooit te oud. Een afgetrapt, vies paar is meer iets voor scholieren of studenten, maar verder kun je met sneakers alle kanten op. (Ook) leuk onder een spijkerbroek!

Ook interessant