Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Kleur bekennen: dít wordt de trendkleur van het najaar

kleur-bekennen-dit-wordt-de-trendkleur-van-het-najaar.jpg

De herfst heeft officieel haar intrede gemaakt. En dus is het de hoogste tijd om een blik te werpen op de modetrends van de herfst- en winterperiode van dit jaar. De trendkleur van het najaar? Geen knalrood of okergeel, maar klassiek beige.

Van crème tot camel, het mag dit najaar een tikkeltje ingetogen zijn.

Trendkleur van het najaar

Terwijl we dit najaar massaal voor een gele kleur op onze nagels mogen gaan, is de trendkleur voor onze kleding dit jaar een stuk minder opvallend. Trends komen en gaan, en variëren net als de temperatuur flink per seizoen. Nadat we ons dit voorjaar in lila hesen, stellen modekenners dat we deze herfst- en wintermaanden de kleur beige mogen omarmen.

Veelzijdig

Dat klinkt wellicht wat saai, maar niets is minder waar. Het is namelijk een tint waarmee je alle kanten op kunt. Crème valt onder deze trendkleur, net als gebroken wit, beige en camelkleurige items. Dus heb je toevallig nog een klassieke camelcoat in je kast hangen van een voorgaand jaar? Dan kun je deze zonder pardon weer dragen als de temperatuur is gedaald.

Inspiratie

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Waaghalzen hijsen zichzelf in een compleet crèmekleurige outfit door een gebroken witte trui te combineren met een crèmekleurige jeans. Gooi een camelcoat over je schouders en je bent van top tot teen in de mode. Wil je de trend wat minder opvallend omarmen? Dan volstaat een simpel kledingstuk in de trendkleur van het moment natuurlijk ook. Hieronder kun je nog wat inspiratie opdoen:

Bron | Flair
Beeld | Getty Images

Yeah, Margriet is genomineerd voor Website van het Jaar 2020! 
Help jij ons winnen? Stem dan snel

Ook interessant