Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Waar moet je op letten als je schoenen koopt?

schoenen-kopen-waar-moet-je-opletten.png

– Advertorial –

Schoenen vervullen een belangrijke rol als het gaat om de conditie en gezondheid van je voeten. Bovendien beschermen en ondersteunen ze je voeten en de rest van het lichaam. Het is daarom belangrijk om je goed te oriënteren als je schoenen koopt. Margriet en Vamos helpen!

Wist je dat Vamos een webshop is, die gespecialiseerd is in de verkoop van comfortschoenen in breedte maten. 11 dames van het testpanel.nl met voetproblemen testte onlangs de comfortschoenen. Vamos biedt een ruime collectie schoenen voor voeten die net dat beetje extra nodig hebben. Bijvoorbeeld extra smalle of extra brede schoenen.

Comfort en kwaliteit

De testers zijn allemaal erg onder de indruk van de kwaliteit, het uiterlijk en comfort. De pasvorm wordt als zeer prettig ervaren.  Waar veel mensen problemen hebben bij de hiel zitten de Vamos schoenen bij iedereen vrijwel meteen goed en comfortabel. Bij de voorvoet, wreef en tenen is het merendeel tevreden over de pasvorm.

Heel soepel leer, waardoor het zich aanpast aan jouw voeten (Hallux Valgus ). Ook de instap
met vetersluiting en extra ritsje is prettig, geen schoenlepel meer nodig. – Ria (64)

Zitten meteen comfortabel. Hoeven niet ingelopen te worden. Leer is soepel. Geen pijnlijke
voeten na een dienst van 8 uur. Erg fijn! – Natalie (49)

Het merendeel van de testpersonen heeft nog niet eerder schoenen via het internet gekocht. De reden hiervoor is dat men graag de schoenen wil passen, wil weten hoe de schoen aanvoelt en een rondje wil lopen om te kijken of de schoen lekker loopt en niet knelt. Ben jij ook bang dat je niet passende schoenen koopt? Dat is nergens voor nodig. Op de site van www.vamos-schoenen.nl vind je een meetvoorbeeld en tabel om de breedtemaat op te meten. Zo weet je zeker dat je meteen de juiste passende schoen bestelt. Mocht de schoen toch niet goed zitten kun je deze altijd gratis ruilen of retourneren.

Eindconclusie Vamos schoenen

De schoenen zitten comfortabel, zijn van goede kwaliteit en zien er leuk uit. Men is aangenaam verrast over de soepele pasvorm geschikt voor zowel brede  als smalle schoenen. De Vamos schoen is een schoen die iedereen past.

Ook interessant