Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

4x zo draag je de streepjes trend

– In samenwerking met Shoeby – 

De Bretonse streep kan zich opmaken voor concurrentie; strepen zijn er dit seizoen namelijk in elke kleur, breedte of lengte. Goed idee dus om de strepen in je garderobe te verwelkomen.

 

Simpel en très chic

Shoeby’s personal shopper kiki Helpt je elke dag bij het vinden van De perfecte look. Zo draag je Strepen dit seizoen, volgens kiki. Door een gestreepte top te combineren met een rok, creëer je een nonchalante ‘je-ne-sais-quoi’-look. Nu alleen nog een stokbrood plus baret. Bonjour Parisienne!

Vol van kleur

De klassieke zwart-witte streep is een stijlvolle klassieker, maar deze zomer gooien we het over een andere boeg. Kleur, kleur en nog eens kleur. Als je verschillende streepdessins met elkaar combineert, krijg je een speels effect.

Als je verschillende streepdessins met elkaar combineert, krijg je een speels effect

Streepje voor

Smal, breed, verticaal, horizontaal, diagonaal, op een broek, top of rok: werkelijk álles mag, niets is te bont. Je kunt voor alle soorten strepen kiezen, maar houd in je achterhoofd: horizontale strepen kunnen je breder laten lijken. Dat kán in je voordeel werken als je best een optisch vollere boezem of bilpartij zou willen hebben. Wil je dat niet, kies dan eerder voor een verticale streep; die doet je eerder langer of slanker lijken.

Sportieve look

Zin in een sportieve outfit? Trek dan onder de gestreepte rok leuke sneakers aan en maak af met een bomberjack. Et voila! Een andere trend die we, naast de strepen, veel zien dit seizoen is de trainingsbroek. Kies voor een wat wijdere broek met een strakke top. Toch iets netter? Doe dan een hak eronder. Door het ritsje onder aan de pijp open te dragen valt de trainingsbroek mooi over je schoenen.

In deze video zie je nog meer stijltips

Het beste stijladvies

Weet je niet goed hoe je gestreepte items kunt combineren? In elke Shoeby-winkel staan personal shoppers voor je klaar die je kunnen helpen bij het zoeken naar een outfit die helemaal bij jou past. Met handige tips en tricks heb jij een streepje voor. Want streepjes die blijven!

Shoeby logo

Ook interessant