Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Echte eyecatchers: dít is de pantytrend van het moment

weer-eens-iets-anders-dit-is-de-pantytrend-van-het-moment.jpg

Het is herfst: tijd om panty’s te dragen! Nu kun je natuurlijk voor een standaard zwarte of bruine panty gaan, maar waarom zou je niet een keer je outfit opfleuren door er een opvallende panty onder te dragen? Met de nieuwste pantytrend gaat dat zeker lukken: het is namelijk helemaal hip om panty’s te dragen met logo’s.

En dan hebben we het niet zomaar over logo’s, maar logo’s van bekende merken zoals Chanel, Fendi of Gucci. Lees vooral verder voor een goedkoper alternatief.

Nieuwe pantytrend

Op social media komen er heel wat foto’s voorbij van vrouwen die een basic outfit weten om te toveren tot een opvallende outfit, met de hulp van een panty vol logo’s. Het advies bij deze pantytrend is ook om je outfit zo simpel mogelijk te houden, omdat het anders al snel iets te druk oogt. Ga dus bijvoorbeeld voor een zwart jurkje of een grijze rok met een grijze coltrui, zodat de panty’s er echt uit springen.

Lees ook
Zo overleven je panty’s de komende wintermaanden

Goedkoper alternatief

Deze modetrend is overigens niet voor iedereen weggelegd. Aan zo’n designerpanty hangt namelijk een flink prijskaartje. Zo betaal je voor een panty die vol zit met het Chanel-logo een slordige 360 euro. En eerlijk is eerlijk: dat is nogal wat voor een panty. Zeker als je je bedenkt dat er al heel snel een ladder in kan komen. Mocht je er een kopen, dan kun je er dus maar beter héél voorzichtig mee zijn. Of je leukt je outfit gewoon op met een panty vol polkadots, visgraatmotief, zichtbaren naden of een nog gedurfder patroontje. Net zo leuk, maar wel een stuk goedkoper!

Yeah, Margriet is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!
Help jij ons winnen? Stem dan snel hier.

Bron | Nieuwsblad.be
Beeld | iStock

Ook interessant