Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Outfit opleuken? Dít zijn de mooiste mondkapjes met print

outfit-opleuken-dit-zijn-de-mooiste-mondkapjes-met-print-margriet.jpg

Mondkapjes zijn (helaas) niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, dus dat betekent dat we er maar het beste van moeten maken. Daarom hier een verzameling van de leukste mondkapjes met prints, zodat je je outfits lekker kunt opfleuren!

We leggen je ook meteen uit wat de voordelen zijn van herbruikbare mondkapjes én hoe je kunt testen of je mondkapje wel werkt.

De leukste mondkapjes met print

Het is natuurlijk ook altijd handig om een paar neutrale mondkapjes in huis te hebben, maar onze voorkeur gaat toch wel uit naar mondkapjes met print. Ze fleuren je outfits lekker in één keer op en daarnaast zijn er ook veel mondkapjes met prints te vinden die gewoon heel grappig zijn (en waar je andere mensen dus ook weer mee kan opfleuren. Wij kwamen de volgende leuke exemplaren voor je tegen:

Mondkapje met bloemen

Dit fleurige mondkapje is perfect voor bij een zwarte outfit, het oogt vrolijk, maar toch chique. En voor slechts 6,95 euro is het nog een koopje ook! Je kunt het mondkapje hier bestellen.

Mondkapjes met dierenprint

Ben jij helemaal gek van dierenprintjes? Dan zijn deze mondkapjes echt wat voor jou. Voor deze drie mondkapjes betaal je 12,95 euro. Bestellen kan hier.

Mondkapje met Madeliefjes

Bloemenliefhebbers kunnen hun geluk niet op, want wij vonden nóg een leuk exemplaar met bloemen, deze keer met Madeliefjes. Het masker kost 6,95 euro en bestellen kan hier.

Mondkapje met bloemenprint

En ook dit leuke mondkapje met bloemenprint wilde we je niet onthouden. Voor dit exemplaar betaal je 8,99 euro. Bestellen kan hier.

Mondkapje met donuts

In het kader van grappige mondkapjes is dit exemplaar met donuts wel een echte aanrader. Dit vrolijke mondkapje kost 6,95 euro. Bestellen kan hier.

Mondkapje met verschillende kleuren

Ook dit mondkapje met roze, blauwe en witte kleuren vinden wij erg leuk. Het mondkapje kost 5,95 euro en bestellen kan hier.

Waarom je het beste voor een herbruikbaar mondkapje kunt gaan

Papieren mondkapjes zijn natuurlijk veel goedkoper, maar als je een beetje lief wilt zijn voor het milieu, dan kun je het beste voor een herbruikbaar (stoffen) mondkapje gaan. Deze was je gewoon elke keer na gebruik, terwijl je een papieren mondkapje elke keer na gebruik moet weggooien. Als je elke dag een nieuw mondkapje draagt, dan verbruik je zo zeven mondkapjes per week. Als iedereen dit op de wereld zou doen, dan zou dit voor een groot milieuprobleem zorgen.

Lees ook: Hoe besmettelijk is het om gebruikte mondkapjes die op straat slingeren op te rapen?

Zó weet je of je mondkapje werkt

Je draagt een mondkapje om jezelf (maar vooral anderen) te beschermen tegen het coronavirus. Het is dan ook belangrijk dat je mondkapje goed werkt en veilig is. Maar hoe weet je nu of dit het geval is? Nou, daar is een heel handig trucje voor: doe je mondkapje op en steek vervolgens een kaars aan. Probeer de kaars door je mondkapje heen uit te blazen. Lukt dit niet? Dan werkt je mondkapje gewoon goed.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | Bol.com,
Beeld | Getty

Ook interessant