Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Inspiratie nodig? Dit worden dé modekleuren van dit voorjaar

inspiratie-nodig-dit-gaan-de-modekleuren-van-dit-voorjaar-worden.jpg

Eerlijk is eerlijk: het afgelopen jaar was niet bepaald om over naar huis te schrijven. Na een donker jaar kunnen we wel weer wat vrolijkheid én kleur gebruiken, en gelukkig spelen de modekleuren van dit voorjaar daar mooi op in.

Als we de digitale catwalks van de afgelopen weken moeten geloven, dan gaan we déze modekleuren dit voorjaar zeker zien.

Alles roze

Als roze één van jouw lievelingskleuren is, dan heb je geluk: dit voorjaar gaan we de kleur namelijk overal zien. En dan hebben we het over álle soorten tinten roze, dus felroze maar ook juist zachtroze. Kortom: je kunt er alle kanten mee op!

Zachtgeel

Ben jij meer van de naturel tinten en hoeft het van jou niet allemaal zo op te vallen? Dan is deze modekleur echt wat voor jou: zachtgeel. Deze tint staat werkelijk óveral mooi bij en doet ons nu al verlangen naar de zomer.

Oranje

Als er één modekleur van dit voorjaar is die goed bij ons past, dan is het natuurlijk oranje. Dit jaar gaan we de vrolijke kleur veel vaker zien en ook op allerlei verschillende manieren. Je kunt een saaie outfit opleuken met een fel oranje jasje of je kunt juist helemaal losgaan en een felroze trui combineren met een oranje broek: het kan allemaal!

Paars

Ook paars is een kleur die we dit voorjaar heel vaak gaan zien. En dan hebben we het niet over één kleur paars, maar gewoon het hele paarse kleurenspectrum:

En nu we het toch over mode hebben, wist je dat mode met een mannelijke twist momenteel helemaal hip is? In de nieuwe Margriet 07 lees je er alles over. Je kunt het nummer hier los bestellen.

Margriet 7, cover M07

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Marie Claire
Beeld | Getty

Ook interessant