Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Koningin Máxima straalt in zwangerschapsjurk van tien jaar geleden

Onze koningin is zeer modieus, dat mag duidelijk zijn. Ze is ook bekend met het gezegde ‘wie wat bewaart, die heeft wat’. Dat geldt tenminste voor een van haar zwangerschapsjurken van tien jaar geleden. 

Oude bekende

Tijdens een werkbezoek aan het Emma kinderziekenhuis op 14 februari droeg koningin Máxima een jurk die je misschien wel bekend voorkomt. Zij bezocht de stichting Emma at Work, die jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking steunt bij het opdoen van werkervaring. De stichting streeft ernaar de jongeren al vanaf hun vijftiende te helpen om een zelfstandig bestaan op te bouwen. De koningin sprak mee over de kansen op de arbeidsmarkt. Dit deed zij, gekleed in een jurk die ze ook droeg tijdens haar zwangerschap van prinses Ariane.

Van zwangerschapsjurk naar trendy outfit

De jurk is van het Italiaanse label Etro. Volgens modejournalist Josine Droogendijk is er twijfel over de originele intentie van het kledingstuk. Hoe dan ook paste de jurk de zwangere koningin toentertijd. Met een simpele ceintuur valt de jurk nu precies goed en straalt Máxima er opnieuw in. Een snelle manier om een prachtige zwangerschapsjurk in een trendy outfit om te toveren.

Bron: Showniews
Foto: Uit video

Lees ook: 

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant