Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Om déze dierenprint kun je dit voorjaar echt niet heen

de-koeienprint-is-de-modetrend-van-dit-seizoen.jpg

Slang, tijger, luipaard en zebra: vier dierenprintjes die iedereen ongetwijfeld een keer in de kledingwinkel heeft zien hangen. Zo’n dierenprint is vaak in de mode, maar welke print hip is verandert nog weleens. Voor komend seizoen is er namelijk wel een hele merkwaardige.

Het is in ieder geval wél gedurfd.

Koeienprint   

Komend seizoen blijven we namelijk lekker dichtbij huis met de ons Nederlanders wel bekende koeienprint. Je kunt nu al van alles in deze print verkrijgen. Van jassen tot schoenen en rokken tot ondergoed: net zoals bij de andere dierenprintjes is niks te gek. Hij is verkrijgbaar in klassiek zwart-wit, maar er zijn ook kledingstukken met een bruin-witte koeienprint op de markt. En zelfs paars met wit hebben we al gespot.

Hoe combineren?

Net zoals bij andere dierlijke printjes kan je outfit ermee combineren best lastig zijn. Gelukkig bestaat de koeienprint vaak uit zwart of bruin met wit, waardoor je ‘m makkelijker kunt combineren met andere kleuren. Goudkleurige accessoires zijn bijvoorbeeld erg leuk in combinatie met deze print. Neem voor inspiratie anders een kijkje naar de onderstaande foto’s.

Accesoires met koeienprint

Is een broek of jas in koeienprint wat te gedurfd voor jou? Dan kun je ook je accessoires in dit printje nemen. Fleur je outfit bijvoorbeeld op met koeienprintschoenen, -oorbellen of -tas. Kijk maar eens hoe leuk dat staat!

Artikelen van Margriet ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Marie Claire
Beeld | Getty Images

Margriet 13 ligt nu in de winkel! Daarin lees je deze week alles over een goed pensioen, interviews met moderne boerinnen, hoe je snel meer energie krijgt en natuurlijk nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant