Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Kleding shoppen? Zo voorkom je een miskoop

vrouwkleurkledingkiezen.png

Ga je lekker winkelen? Voorkom dat je in al je enthousiasme kleding koopt die je niet goed kunt combineren met de kleding uit je kast. Hoe? Stijlexpert Nynke Politiek heeft de oplossing voor het voorkomen van een miskoop.

“Gemiddeld heeft een vrouw elf kledingstukken in haar kast, die ze nooit of nauwelijks  draagt. En miskopen is zonde van het geld,” zegt Nynke Politiek, stijl- en imagocoach en eigenaar van Style-update.

Dit is dé tip om nooit meer een miskoop te doen

Volgens deze stijlexpert is er een handige manier waarmee je miskopen voorkomt: “De meeste mensen kopen losse items. Eenmaal thuis blijken die dan soms lastig te combineren met kledingstukken uit de kast. En er zijn mensen die tijdens het winkelen in setjes denken. Zij kopen nieuwe kledingitems die bij elkaar passen. Mijn tip? Kies in de winkel voor kleding die bij de kleding uit je garderobe past. Dat maakt combineren makkelijker en geeft meer variatie. Heb je een leuk kledingstuk gevonden? Vraag je dan af, voordat je naar de kassa gaat om af te rekenen, of je dit nieuwe item kunt dragen in combinatie met drie andere outfits die je al hébt. Zo voorkom je dat je straks een mooi jasje of leuke top hebt gescoord, maar niet weet wat daar je daarbij kunt dragen.”

Meer info? Nynke geeft op haar Facebookpagina elke dag de leukste stylingtips. Of kijk op haar site style-update.nl.

Beeld | iStock

Lees ook

Bekijk ook

Zo verwijder je die vervelende krassen op je zonnebril.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant