Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Wat trek je aan met Kerst? 3 leuke outfits!

3-x-kerstoutfits.jpg

Pailletten, glitters en goud zijn altijd goed voor de feestdagen, net als een mooi zwart jurkje of een zijden blouse. Maar Margriet helpt je graag met ideeën voor een andere feestelijke outfit. Of het nu gaat om de kerstborrel met collega’s of een chic diner.

 

Feestelijk jurkje, altijd goed!

Een jurk leent zich uitstekend voor de kerstdagen en is daarna prima door te dragen met een colbertje of lang  vest. Wil je liever geen blote armen? Combineer een mouwloze jurk met een kort vestje of drapeer een mooie shawl om je schouders.

Kerstborrel met collega’s

Trek voor de kerstborrel met collega’s een nette outfit aan, maar val wel op. Ga voor een blouse in een felle kleur of een grote ketting als blikvanger. Kijk uit met te hoge hakken. Een borrel betekent vaak dat je de hele avond moet staan.

Chic galadiner

Een chic diner wordt niet vaak georganiseerd, dus het is een ideaal moment om die mooie galajurk weer uit de kast te halen. Trek een paar hoge hakken aan en draag een klein tasje erbij. Zwart, rood, donkerblauw: alle kleuren zijn goed, tenzij er een thema is natuurlijk.

Kerstdiner met vrienden en familie

Gaan jullie gezellig cadeaus uitpakken met kleine hapjes? Draag een comfortabel kledingstuk, zoals een ‘foute’ kersttrui met jeans. Staat er een feestelijk kerstmaal op tafel? Ga dan voor netjes en draag een mooie jumpsuit met grote oorbellen of een neutrale outfit met een opvallend glitterjasje.

Ook interessant