Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Maak je kerstoutfit af met déze feestelijke mondkapjes

maak-je-kerstoutfit-af-met-deze-feestelijke-mondkapjes.jpg

Hoewel kerst dit jaar anders zal zijn, betekent dat niet dat het ook minder feestelijk zal zijn. Waarom zou je je niet alsnog mooi opdoffen en er een leuke avond van maken? Met deze feestelijke mondkapjes maak je je outfit helemaal af!

Wedden dat jij dit jaar de show steelt met jouw gezichtsbedekking?

Feestelijke mondkapjes

Op de webshop van Storydress verkopen ze de leukste mondkapjes voor kerst én oud en nieuw. Van mondkapjes met kerstballen en sneeuwmannen tot feestelijke gezichtsmaskers met champagne en een klok: je kunt het zo gek niet bedenken. De mondkapjes zijn overigens niet alleen maar leuk om met kerst of oud en nieuw te dragen. Wij kunnen ons namelijk heel goed voorstellen dat wanneer je zo’n feestelijk mondkapje tijdens het boodschappen doen draagt, andere mensen daar spontaan vrolijk van worden. Lijkt zo’n mondkapje jou wel wat? Hier een selectie van een aantal mondkapjes die ze verkopen:

feestelijke mondkapjes
feestelijke mondkapjes

En dit zijn lang niet alle feestelijke mondkapjes die ze hebben. Neem dus zeker een kijkje op de webshop als je graag je kerstoutfit wilt opleuken met zo’n vrolijk mondkapje.

Nog meer leuke exemplaren

Storydress is overigens niet de enige webshop die van die feestelijke mondkapjes verkoopt. Op Bol.com kwamen wij de volgende leuke exemplaren tegen:

Ho Ho Hold your distance 4,88 euro

Mondkapje met sneeuwkristallen 4,95 euro

Mondkapje kerstmannen 4,95

Mondkapje met ruitjes 6,76

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Storydress
Beeld | Getty, Storydress

Ook interessant