Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Hoe meet je jouw maten? Mart Visser geeft antwoord

Meten is weten! Met het opmeten van de omvang van je taille, borst en heupen voorkom je dat je voor de zoveelste keer een te krap jurkje online bestelt. Modeontwerper Mart Visser laat in deze video zien hoe je de juiste maten opmeet.

Zo zit je taille vaak hoger dan je denkt. Je heupen daarentegen zitten meestal weer lager dan je denkt. Het juist opmeten van je maten kost je maximaal één minuut. Het resultaat? Hopelijk nooit meer een miskoop!

Modeshow Mart Visser: jij kunt erbij zijn!

Heb jij altijd al eens een echte haute couture-show mee willen maken? Grijp dan nu je kans! Op 1 december 2017 is het precies 25 jaar geleden dat Mart Visser zijn eerste haute couture-show gaf. Tijdens een reünie van zijn oude basisschool is het idee ontstaan om dit jubileum in zijn geboorteplaats Sleeuwijk te vieren. Daarom wordt er op vrijdag 1 en zaterdag 2 december een grote modeshow gehouden in Fort Altena. Op de catwalk worden de mooiste haute couture-stukken getoond van de afgelopen 25 jaar. Het gaat om maar liefst vijftig collecties!

Een ticket voor de modeshow kost € 50,-. Dit is inclusief de modeshow gepresenteerd door Mart Visser, toegang tot een speciale Mart Visser-expositie, kleine snacks en een drankje. Klik hier voor meer informatie.

Kom je ook naar de modeshow?

Bron | LibelleTV

Ook leuk om te lezen

Bekijk ook

Zo maak je van kledinghangers een hip tijdschriftenrek.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant