Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Help: na Crocs is ook déze modemisser helemaal hip

help-na-crocs-zijn-ook-sokken-in-sandalen-helemaal-hip-margriet.jpg

Je zou denken dat we na Crocs wel het ergste op het gebied van mode hebben gehad, maar niets is minder waar: het gerucht gaat namelijk dat sokken in sandalen het hélemaal gaat worden dit jaar.

En daar moeten wij toch best even van slikken…

Sokken in sandalen

Tot nu toe waren sokken in sandalen eigenlijk iets waar alleen mannen op leeftijd mee weg kwamen, maar daar komt verandering in. Nadat verschillende celebrities met sokken in sandalen werden gespot én de combinatie ook op catwalks voorbij kwam, zien we de trend ook opvallend vaak op Instagram. En als iets op Instagram een trend is, dan kun je er wel vanuit gaan dat we het ook erg vaak in het straatbeeld gaan terugzien.

Comfortabel

Heel charmant is de combinatie natuurlijk niet, maar comfortabel wel. En daarnaast is het natuurlijk ook ideaal als het net iets te warm is voor dichte schoenen, maar ook nog iets te fris voor blote voeten. En hoe fijn is het als je thuis op sokken rondloopt en even snel in je sandalen kan schieten om een boodschapje te doen? Ons hoor je dan ook niet klagen.

Inspiratie

Mocht je het nu lastig vinden om je voor te stellen hoe je zoiets moet dragen, hebben we hier wat leuke inspiratie voor je op een rijtje gezet:

Bron | Instagram
Beeld | Getty

Ook interessant