Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Heidi Klum ontwerpt kleding voor supermarkt Lidl

heidi-klum-ontwerpt-kleding-voor-supermarktketen-lidl.jpg

Heb je de route naar de dichtstbijzijnde Lidl al uitgestippeld? Dan heb je het vast al gehoord. Supermodel en presentatrice Heidi Klum gaat een collectie ontwerpen voor supermarktketen Lidl!

Klum-kleding

Je leest het goed. Na schoenen voor Birkenstock en lingerie en badmode voor haar eigen kledinglijn, slaat Heidi nu aan het ontwerpen voor Lidl. Met deze collectie wil de supermarktketen mode voor iedereen toegankelijk maken. ‘Laat je verrassen,’ schrijft Lidl Deutschland op Twitter.

Lidl Fashion Week

Om Heidi’s collectie goed in de schijnwerpers te zetten, wordt twee keer per jaar een heuse Lidl Fashion Week georganiseerd. Tijdens deze modeweek worden de exclusieve collecties en samenwerkingen internationaal gelanceerd. De collectie Klum is deze herfst verkrijgbaar bij Lidl.

Aldi

Niet alleen Lidl, ook budgetsupermarkt Aldi is goed bezig! Daar ligt sinds kort een van ’s werelds beste wijnen ter wereld in de schappen. Het gaat om een fles rosé, waarmee ze maar liefst zes zilveren medailles hebben gewonnen tijdens de Londense International Wine Challenge Awards. Een soort Oscars van de wijnen. Bekijk ’m hier.

Bekijk ook

Aha! Dus dáár is dat kleine zakje in je spijkerbroek voor.

Lees ook

Beeld | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant