Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

De gebreide bh is dé nieuwe modetrend deze coronacrisis

gebreide-bh-margriet.jpg

Door het coronavirus zitten we veel thuis en dat heeft ook invloed op onze garderobe. Comfortable kleding is nu extra belangrijk – tot en met ons ondergoed aan toe. Heb jij al een gebreide bh?

Dat is de laatste modetrend van deze coronacrisis.

Gebreide bh

Misschien loop jij sinds de coronacrisis (en al helemaal sinds de herfst) geregeld in joggingbroek, hoodie of volledig trainingspak door het huis. Heerlijk, maar niet altijd even charmant. Het fijne aan de gebreide bh is dat die comfortabel én charmant is.

Steun aan je borsten geven ze niet bepaald, maar lékker dat de gebreide bh’s – die ook als ‘crochet crop tops‘ over het internet vliegen – zitten. En dat is zeker nu we veel thuis zitten toch wel het allerbelangrijkst. Misschien draag jij het liefst zelfs helemaal géén bh. Of in elk geval geen bh met beugels, vullingen en push-up. De gebreide bh is dan een heerlijk zachte, chique oplossing om toch iets om je borsten te hullen. Draag ‘m onder of juist over je kleren, zoals op onderstaande foto’s:

Lees ook:
Zijn dure bh’s ook echt beter? Expert geeft eerlijk antwoord

Zelf bh breien of haken

Ben jij zelf een beetje handig met haken en breien? Dan kun je zo’n gehaakte of gebreide bh ook zelf maken. Deze dames doen het voor. In de onderste video zie je bovendien hoe je de bh’s aanpast op jouw cupmaat.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | British Vogue, YouTube, Pinterest
Beeld | Getty

Ook interessant