Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

12 flatterende vesten onder de € 50

vesten.jpg

Tijdens deze natte en gure herfstdagen hullen we ons het liefst in heerlijk warme vesten. Maar wist je dat vesten ook veel kunnen betekenen voor je figuur? Margriet shopte twaalf mooie exemplaren onder de € 50 en geeft handige stijl- en figuurtips. 

Stijltips

Vesten kun je op verschillende manieren dragen. Van een formele gelegenheid tot een feestje.

Casual
Voor een alledaagse look kun je grove breisels combineren met een mooie jeans en een simpel T-shirt.

Klassiek
Kies voor een combinatie in één kleur, dat maakt het geheel rustig en ziet er gekleed uit. Ga bijvoorbeeld voor een jeans, donker vest en riem om je taille, met eronder een donkere blouse.

Feestje
Combineer een net jurkje met een zacht vest in een luxere stof. Deze outfit style je met een dun riempje om je middel en opvallende accessoires, zoals een grote ketting.

12 warme vesten

Shop snel een van deze warme breisels onder de € 50, want een dik vest hoeft niet duur te zijn!

Figuurtips

Welk figuur heb jij en hoe zorg je ervoor dat een vest flatteert?

Appel
Lichaamstype: slanke benen, stevig rond de buik en borsten, bijna geen taille, smalle heupen, grote borsten en brede schouders.

Doen: kies voor een donker vest van katoen of een andere stof zonder reliëf. Je kunt ook kiezen voor een wikkelmodel of vest met een riempje in je taille. Dit legt de nadruk op je volle borsten en je creëert er een mooie taille mee. Als het model onder de taille ook losjes naar beneden valt, lijk je slanker.

Niet doen: grove breisels; deze zorgen voor meer volume bij je bovenlichaam.

Peer
Lichaamstype: platte buik en slanke taille, brede(re) heupen, borsten zijn klein, je schouders smal en slank en je bovenbenen, billen en dijen zijn breed en vol.

Doen: kies voor een gekleurd vest met een leuk printje. Hierdoor lijken je borsten wat voller en je schouders breder. Een strak vest kan ook prima: het accentueert je slanke taille.

Niet doen: wijdvallende grote vesten. Deze doen je forser lijken dan je bent en laten je slanke taille wegvallen.

Plank
Lichaamstype: slanke en atletische bouw, bijna geen taille, smalle heupen en schouders en weinig vrouwelijke vormen.

Doen: kies voor een grofgebreid vest met print over je heupen. Doe een riem om je taille. Dit creëert in één keer billen, borsten en een taille.

Niet doen: verticale strepen; die doen je nog smaller lijken.

Zandloper
Lichaamstype: duidelijke smalle taille, volle borsten en heupen die in verhouding zijn met je schouders.

Doen: als je een zandloperfiguur hebt, kun je heel veel dragen. Laat je smalle taille nog meer uitkomen door een riem om je vest te dragen. Ook lange vesten doen je figuur goed, ze maken je langer en slanker. Korte vesten tot in je taille laten je figuur ook goed tot z’n recht komen.

Niet doen: grofgebreide vesten gewoon om je lichaam laten hangen.

Meer figuurtips? Klik hier! 

Ook interessant