Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Dit zijn de zomertrends voor 2016

zomertrends.png

Een nieuw seizoen, betekent nieuwe mode! Wat zijn de trends voor zomer 2016? Margriet zet ze op een rij met heel veel shopinspiratie om meteen je kasten te vullen.  

Strepen

Ook dit seizoen zijn streepjes volop aanwezig. Dik, dun, horizontaal, verticaal, verschillende kleuren: het leuke is dat ze allemaal kunt combineren.

Broekpakken

Overhemden met de knoopjes dicht en pakken geïnspireerd op zijn stijl. Zo’n pak is handig als je op chic moet, maar ook leuk voor dagelijks gebruik.

Wit

Niet alleen mooi bij een zongebruinde huid en ideaal op snikhete dagen, maar crispy wit is dé ‘kleur’ van nu. Nu nog proberen om je outfit de hele dag zo smetteloos wit te hóúden.

Tweedelige pakjes

De tweedelige pakjes zijn weer terug van weggeweest. Top en rok zijn uiteraard ook los van elkaar te dragen. Kies het liefst voor een setje met een print.

Denim

Denim is altíjd een vaste waarde. Deze zomer met een knipoog naar de seventies. Denk oversized jasje en broeken met wijde pijpen. Even wennen, maar dan… Leuk!

Rode zonnebrillen

Spiegeltje spiegeltje… De zonnebrillen zijn deze zomer rond. En hebben de mooiste tinten en spiegelglazen.

Kleine tasjes

De kleine tas draag je diagonaal of óp de schouder. En die extra grote tas waar zo’n beetje alles in kon? Die mag gelukkig ook nog steeds.

Wat is jouw favoriete trend? 

Ook interessant