Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

“Deze spijkerbroeken zijn comfortabel én ik kan zelfs een maat kleiner nemen!”

broek-tegen-scheten.jpg

Als manager Mode & Beauty van Margriet werd ik door NYDJ uitgenodigd voor een exclusief fitting event in de Personal Shopping Lounge in de Bijenkorf Amsterdam. Ik ben nog niet eerder  in de Shopping Lounge geweest. Ik vind hem achterin op de 2e etage met uitzicht op de dam. Daar staan twee stylistes klaar die je, op afspraak, helpen bij het shoppen.

Nu helpen ze mij bij het vinden van de lounge.

Bijenkorf Personal Shopper

 

Super luxe gevoel

Het is een prachtige ruimte met twee hele grote paskamers. Een super luxe gevoel geeft het dat je een prachtig uitzicht hebt op de dam met het paleis en het monument. Mocht je personen mee hebben dan staan er fijne banken. Voor mij staat er een hapje en een drankje klaar.

Ik krijg eerst uitleg over het merk NYDJ. Je spreekt het nu ook letterlijk uit als N,Y,D,J. vroeger heette het Not Your Doughters Jeans. Maar aangezien veel mensen het toch al afgekort met alleen de letter uitspraken doet het merk dit ook alleen nog maar.

Oprah

Het merk komt uit Los Angeles en is in 2003 opgericht. Oprah Winfrey gaf aan dat er geen broeken zijn voor vrouwen boven een bepaalde leeftijd. NYDJ is in dat gat gesprongen door broeken op verschillende figuren te maken en vooral slimming jeans te maken.

Ze hebben een patent op Lifing: Lift X Tuck

Perfecte pasvorm

  • De perfecte pasvorm van de Lift X Tuck technology  zit in:
    High waist jeans.
  • Hogere flexibele (schuingesneden) taille band die daardoor niet wijkt aan de achterzijde.
  • Slankmakende Criss- cross  panels aan de voorzijde met speciale doorgestikte banen die stevigheid geven bij de buik.
  • Comforabele strech stof
  • Liftend effect bij de billen
  • Flatterende plaatsing van de zakken die zitten iets hoger.
  • Alle broeken gaan van jeans maat 30 tot en met 48

Daarnaast hebben ze een nieuwe lijn: Curves 360; in 3 verschillende vormen Shape, Boost en Sculpt. De Shape corrigeert, ondersteunt en lift zowel de voor als de achterzijde. De Boost vormt en lift je bilpartij en de Sculpt accentueert je taille. Alle broeken gaan van jeans maat 30 tot 52.

Volgens de dames van NYDJ moet je het echt zelf ervaren dus ik mag broeken gaan passen.

Passen maar!

Jeans

Wat een fijne paskamers. Heerlijk groot, er staat een stoel er is een plank voor je spullen en genoeg ruimte om kleding op te hangen. En voor tussendoor een badjas die je aankunt doen.

Ik mag kiezen uit alle broeken die er hangen maar eerst gaan we kijken welke maat ik nodig heb. Je zou verwachten met maat 38/40 dat ik een jeansmaat  6 of 8 USA  moet hebben moet hebben.

Maatje kleiner graag!

Die probeer ik in een lichtgrijze variant maar die zit de ruim. Ook bij de taille aan de achterkant gaapt deze. Dus ik probeer tot mijn grote verbazing een size 4 (USA) in een klassieke blauwe jeans met rechte pijp en die past super goed. Alle broeken van NYDJ vallen groter door hun liftende werking. De broeken zitten enorm comfortabel. Je hebt niet het gevoel dat je ingesnoerd wordt en er zit een hele fijne stretch in.

Om te weten hoe alle broeken vallen pas ik ook een jeans uit de Curves 360 lijn. De ‘boost’ zonder knopen aan de voorkant en met een goede liftende werking aan de achterkant in een mooie donkerblauwe denimlook. En ik vind gelijk dat mijn billen hier heel mooi in uit komen. Moeilijk te zien op de foto omdat de broek wel zwart lijkt. Maar iedereen om mij heen verzekert me dat deze broek me erg goed staat.

Boost voor mijn zelfvertrouwen

Dit waren de broeken die ik heb gepast. Stuk voor stuk hele fijne broeken. Want met een hoge taille en daar hou ik erg van. Dan popt er niets boven mijn broek uit (lees: geen muffintop van overtollige huid). En aan de achterkant zitten de zakken lekker hoog waardoor mijn billen optisch gelift worden. En natuurlijk een boost in mijn zelfvertrouwen, want een maat kleiner! Ik ben verkocht. Ik kan alleen maar zeggen ga het uitproberen, zo’n jeans van NYDJ. Zeker als je nooit een jeans draagt, omdat je niet de juiste kunt vinden voor jouw figuur.

Inge TruijensInge Truijens (47) is Manager Mode, beauty en Lifestyle en heeft een drukleven met man  en twee puber zoons.  Naast haar werk heeft ze meerdere hobby’s en houdt in het dagelijks leven ook erg van kleding en shoppen.  Ze heeft geen size zero dus ondervindt ook haar eigen uitdagingen. Regelmatig  doet ze verslag van de trends en de presentaties, modebeursen en andere leuke dingen die ze mag bezoeken voor haar werk. 

Ook interessant