Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

De witte broek is terug van weggeweest (en zó combineer je ‘m)

de-witte-broek-is-terug-van-weggeweest-en-zo-combineer-je-m-margriet.jpg

Hoewel het nog wel even duurt voordat de zomer officieel van start gaat, betekent dit niet dat je niet alvast zelf het zonnetje in huis kunt halen. En hoe kan dat nu beter dan met zomerse kledingstukken? Normaal gesproken halen we onze witte broek pas in de zomer uit de kast, maar dit jaar kom je er ook nu al mee weg!

De witte broek is namelijk terug van weggeweest en komt nu al opvallend vaak voorbij op Instagram.

Voor welk model ga je?

Het verschil met voorgaande jaren, is dat je ‘m wel wat anders draagt. Dit jaar draag je namelijk geen skinny jeans die laag op de heupen hangt, maar juist een wat losser model dat hoog in je taille zit. Ga ook niet voor nauwsluitende pijpen, maar juist pijpen die een beetje uitlopen of juist heel erg uitlopen. Qua witte kleur kun je alle kanten op, of je nu voor wit-wit gaat, gebroken wit, een ivoorkleur of een pareltint: het kan allemaal!

Lees ook: Inspiratie nodig? Dit worden dé modekleuren van dit voorjaar

Dít draag je bij je witte broek

Omdat de witte broek wat hoger in je taille zit, kun je deze het beste combineren met bijvoorbeeld een wijdvallend T-shirt of juist met een heel strak truitje dat je in je broek stopt. Voor een netter outfit kun je de broek leuk combineren met een fijne cardigan. Wil je daarnaast ook helemaal on trend zijn met de mode van deze lente en de aankomende zomer? Combineer je witte broek dan met mooie pasteltinten.

Hieronder vind je wat wij tegenkwamen op instagram, ter inspiratie:

Bron | Instagram
Beeld | Getty

Ook interessant