Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Welk feestjurkje past bij jouw figuur?

new-years-party-with-girls.jpg

Of je nou een recht of rond figuur hebt, er is een feestjurkje voor iedereen. Margriet weet welke feestjurkjes bij jou passen!

Mooie feestjurkjes voor elk figuur

Hieronder vind je een aantal tips en voorbeelden van mooie jurkjes van Shoeby. Dit Nederlandse bedrijf Shoeby viert namelijk feest! Het modemerk bestaat 35 jaar en viert dat met de ultieme feestoutfit. Daarom met met voorbeelden uit de Shoeby-collectie.

A-lijn: recht, peer en appel

Jurkjes met een A-lijn zijn perfect voor een recht figuur. Ook als je een peer of appelvorm bent, verhul je met dit model je buik en heupen!

Accent op de taille: peer, recht en zandloper

Speciaal voor vrouwen met een peervorm, maar ook met een recht figuur of zandlopervorm. Leg het accent op je taille om je silhouet te optimaliseren.

Gewaagd: iedereen!

Heb je een appelfiguur? Een v-hals trekt de aandacht naar je mooie borst- en halslijn. Doen dus! Laat je jurk of top aansluiten op het slankste deel van je bovenlichaam, net onder de borst. Hierdoor ontstaat een zandlopervorm. Vermijd wel glanzende stoffen bij je buik, die leggen daar alleen maar de nadruk op. Maar als je trots bent op je grote boezem, kun je deze daar wel weer mooi mee accentueren. Met deze gewaagde jurkjes leg je de focus op de punten waar je trots op bent!

Dikke armen?

Wil je liever geen blote armen, of wil je geen vestje over je jurk dragen? Kies dan voor een model met lange mouwen!

De perfecte pasvorm

Wil je dat je jurkje mooi(er) valt? Denk dan eens aan shapewear!

Ook interessant