Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Hier kun je de elegante bril van koningin Máxima kopen

bril-koningin-maxima-margriet.jpg

Ook koningin Máxima werkt vanuit huis. Het koningshuis deelde gisteren een foto waarop ze aan het videobellen is. Mét een bril op.

Dat maakt het meteen een heel zeldzame foto: er is namelijk nog nooit eerder een kiekje vrijgegeven van de koningin met een montuurtje op haar neus.

Koningin Máxima bril Margriet

De ‘geheime’ bril van koningin Máxima

Tenminste, in Nederland niet. Máxima werd in 2008 bij een privéafspraak in Buenos Aires al eens gespot met een bril, maar foto’s hiervan mochten vanwege de mediacode niet gedeeld worden. Vorig jaar, in de documentaire Máxima, de pleitbezorger, was ze wél even met een bril op te zien. Maar ja, dat leverde nog steeds geen goede, duidelijke foto op.

Tom Ford

En die is er nu dus wel. Josine Droogendijk van Modekoning Máxima weet zelfs waar je precies dezelfde bril kunt kopen. Het is een leesbril met vlindermontuur van Tom Ford. Om preciezer te zijn: model FT5456 052, met een prijskaartje van 166 euro. Je kunt ‘m bijvoorbeeld hier bestellen, maar misschien heeft je lokale opticien ‘m ook op voorraad.

Vaker dragen?

Of Máxima de bril nu vaker in het openbaar gaat dragen? Wellicht, nu ze overspoeld wordt met positieve reacties en complimenten. Koning Willem-Alexander was namelijk ook op de hoogte van de complimentenregen over zijn baard, die hij nog steeds niet heeft afgeschoren.

“Tijdens een VN-bezoek kan het wel heel handig zijn”, zegt Josine over de bril van Máxima tegen het AD. “De koningin moet dan veel lezen, heeft meer dan eens te maken met een jetlag en we weten ook dat ze slecht tegen fel zonlicht kan.”

Dit is momenteel een van de best beoordeelde leeszonnebrillen op Bol.com:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | Modekoningin Máxima, AD
Beeld | Brunopress

M17


Margriet 17 ligt in de winkels! Een zomers nummer vol liefdesverhalen, verzamelwoede én puzzels om thuis te doen. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m veilig online zonder extra verzendkosten.

Ook interessant