Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Mode

Dit zijn de mooiste Bevrijdingsdag-outfits van koningin Máxima

de-mooiste-bevrijdingsdag-outfits-van-koningin-maxima.jpg

Vandaag op 5 mei vieren we onze vrijheid. Ook dit jaar ziet deze dag er helaas minder uitbundig uit dan normaal. Wél kunnen we genieten van het traditionele bevrijdingsconcert vanuit het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, helaas net zoals vorig jaar zonder publiek én de Oranjes. Gelukkig hebben we de foto’s nog: wij hebben de mooiste bevrijdingsdag-outfits van koningin Maxima voor je op een rij gezet.

2013

In 2013 stal ons kersverse koningspaar samen met prinses Beatrix de show. Dit jaar werd prinses Beatrix voor het eerst vergezeld door haar zoon en schoondochter. Hiervoor kwam ze altijd alleen.

2014

Tijdens het Bevrijdingsconcert in 2014 kwam onze Koningin in een wel héél bijzondere jurk. Deze groene jurk met franjes aan de onderkant droeg prinses Beatrix namelijk al eerder tijdens het staatsbezoek aan België in 1981.

Lees ook:
Lof voor koningin Máxima om diervriendelijke rok

2016

In 2016 verscheen onze koningin wederom in een prachtige jurk tijdens het bevrijdingsconcert in Amsterdam. Deze goudkleurige jurk met pailletten valt op deze foto zéker op tussen onze koning en minister-president.

2017

Anders dan voorgaande jaren verscheen Máxima in 2017 in een broekpak van het modehuis Natan. De prachtige champagnekleurige broek is wijd, terwijl de top is versierd met bloemen. Zeg nou zelf: ziet ze er niet stralend uit?

2019

In 2019 verscheen Máxima wederom in een mooie jurk van het modehuis Natan. Deze keer koos ze voor een rode jurk met een knoop in het midden, als het aan ons ligt één van de mooiste Bevrijdingsdag-outfits van koningin Máxima.

Het jaarlijkse bevrijdingsconcert is vandaag live vanuit het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam om 21.00 uur te zien op NPO1.

Bron | Nouveau, Blauw Bloed
Beeld | ANP

Ook interessant