Met deze bn'er deel jij een sterrenbeeld Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Met deze bekende Nederlander deel jij een sterrenbeeld

In je omgeving ken je vast genoeg mensen die hetzelfde sterrenbeeld hebben als jij. Praten over leuke en minder leuke karaktereigenschappen: het is allemaal erg herkenbaar. Er zijn natuurlijk ook bekende Nederlanders met hetzelfde sterrenbeeld als jij. Misschien kun je zelfs al raden wie het is op basis van jouw eigenschappen?

Deel jij een sterrenbeeld met Loretta Schrijver, André van Duin of misschien wel Janny van der Heijden?

Ram

Paul de Leeuw is jarig op 26 maart en heeft het sterrenbeeld Ram. Dit teken wordt ook wel het vrolijkste teken van de dierenriem genoemd. Het is dus ook geen toeval dat jij een sterrenbeeld deelt met de altijd vrolijke presentator. Paul is ook bekend als cabaretier, programmamaker en acteur. Om dit allemaal te doen moet je veel positieve energie hebben en laat dat nou net ook een bekende eigenschap zijn van een Ram.

Stier

De Stier is betrouwbaar en eerlijk. Deze eigenschappen passen ook perfect bij presentatrice Loretta Schrijver. Dit teken is ook een doorzetter en dat is een eigenschap die Loretta ook heeft. Vorig jaar mei werd bij de presentatrice een beginnende fase van darmkanker vastgesteld. Het werd operatief verwijderd. De afgelopen maanden waren er complicaties en uitzaaiingen waardoor ze opnieuw onder het mes moest. Gelukkig gaat het nu goed met haar en pakt ze draad bij Koffietijd weer op. Loretta is daarom een echte doorzetter, zoals het een Stier betaamt.

Tweelingen

Actrice en schrijfster Isa Hoes is jarig op 13 juni en daarmee sterrenbeeld Tweelingen. Dit teken is openhartig, vrolijk en leergierig. Dat is Isa Hoes zeker. Samen met Medina Schuurman heeft zij een podcastserie: Praktijk Isa & Medina waarin ze proberen andermans kwaaltjes op te lossen. Dit doen ze met de meest relevante kennisbron: de eigen ervaring. Ze delen hun eigen ervaringen en proberen zo anderen te helpen. Echt iets voor dit sterrenbeeld!

Kreeft

Voormalig nieuwslezeres én columnist van Margriet, Noraly Beyer is jarig op 20 juli en heeft sterrenbeeld Kreeft. Dit teken is emotioneel en koestert de dingen en mensen om zich heen. Ze is dan ook supertrots op haar zoon en dochter. Ook is ze oma van twee kleinkinderen en een heel stel bonus kleinkinderen. Wat je lief hebt dat moet je koesteren: Noraly is daarom een echte Kreeft.

Leeuw

Musicalster en actrice Pia Douwes maakte furore in talloze musicals in binnen- en buitenland. Ze is jarig op 5 augustus en heeft als sterrenbeeld Leeuw. Er is geen vrolijker sterrenbeeld in de dierenriem dan de Leeuw. Pia open en extravert. Ze staat graag in het middelpunt van de belangstelling en kan iedereen vermaken met de rollen in de musicals waarin ze speelt.

Maagd

Janny van der Heijden is een Nederlands culinair publiciste en presentatrice. Ze is geboren op 3 september en daarmee een echte Maagd. Maagden hebben er behoefte aan om anderen te helpen. Ook zijn ze erg precies en leergierig. Al deze eigenschappen komen allemaal naar voren bij Janny in het programma Heel Holland Bakt. Ze helpt tijdens het bakken, ze let goed op of alles precies goed is afgewerkt en ze staat open staan voor nieuwe technieken en smaken.

Weegschaal

Zangeres en presentatrice Angela Groothuizen is geboren op 28 september. De columnist van Margriet heeft als sterrenbeeld Weegschaal en dat gaat gepaard met een aantal eigenschappen. Dit teken is avontuurlijk, inspirerend en enthousiast. Bij alles wat Angela doet, of het nou zingen, presenteren of schrijven is, heeft ze één motto: zichzelf blijven. En dat vat alle eigenschappen mooi samen: een echte Weegschaal.

Schorpioen

De Schorpioen wordt het meest intense teken van de dierenriem genoemd. Ze staan bekend om hun passie, assertiviteit, vastberadenheid en daadkracht. Voormalig fotomodel en schrijfster Daphne Deckers heeft een grote passie en dat is schrijven. Ze heeft dan ook al ruim 20 boeken op haar naam staan. Een mooie prestatie die past bij een Schorpioen.

Boogschutter

Is jouw sterrenbeeld Boogschutter? Dan sta je bekend als een harde werker en je neemt graag de leiding. Ook ben je in veel situaties erg nuchter. Televisiepresentator Jan de Hoop is ook zo'n harde werker. Hij heeft van 1989 tot juni 2022 als presentator van het RTL ontbijt nieuws gewerkt. Met zijn nuchterheid en vrolijkheid keek iedereen met plezier naar het Ontbijtnieuws. Geen verrassing dus, dat hij een echte Boogschutter is.

Steenbok

De vertrouwde stem van Frits Spits klinkt al jaren in radioprogramma’s. Hij presenteerde De avondspits, Tijd voor twee en is nu te horen in De taalstaat. Vorig jaar verscheen er ook nog een nieuw boek van zijn hand: Mijn West Side Story. Dit is zijn eigen liefdesverhaal, en het schrijven werkte als therapie na de dood van zijn grote liefde Greetje. Frits is jarig op 19 januari en bij al zijn bezigheden komen de typische eigenschappen van een Steenbok naar boven: trouw, doelgericht en optimistisch.

Waterman

Een belangrijke eigenschap van een Waterman is dat dit sterrenbeeld sympathiek is. Zangeres en actrice Willeke Alberti straalt een en al sympathie uit. Ze is jarig op 3 februari en zet zich graag in voor het goede doel. Zo heeft ze ook haar eigen Willeke Alberti Foundation, waarmee ze eenzame ouderen helpt. Dit gebeurt met activiteiten of het organiseren van programma’s. Deze behulpzaamheid en betrokkenheid naar anderen is typisch een Waterman.

Vissen

Vissen is het meest mystieke, spirituele en creatieve teken van de dierenriem. Presentator en komiek André van Duin is jarig op 20 februari en daarmee is zijn sterrenbeeld Vissen. Creatief is André zeker, want als komiek moet je een goede voorstelling kunnen neerzetten en dat is iets waar André een van de beste in is. Heb jij ook dit sterrenbeeld? Dan ben je vást en zeker de leukste thuis.

Bron | 123horoscoop

Sanne van De WeteringGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden