Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Mensen met déze sterrenbeelden zijn het liefst

mensen-met-deze-sterrenbeelden-zijn-het-liefst.jpg

Heb jij een vriend, vriendin of familielid dat altijd voor je klaar staat? Die zorgzaam en behulpzaam is en geduld voor twee heeft? Of herken jij juist jezelf ontzettend goed in deze omschrijving? Grote kans dat je dan onder een van deze onderstaande tekens geboren bent. Mensen met onderstaande sterrenbeelden zijn namelijk het liefst.

Vissen

Vissen zijn erg gevoelig en hebben een hekel aan vechten en ruzie. Daarom zullen ze niet zo snel een ruzie beginnen en weten ze goed een conflict te voorkomen. Vissen weten namelijk precies wat ze moeten zeggen in een situatie die mogelijk tot een ruzie kan uitlopen. Wanneer je bevriend bent met een Vissen weet je waarschijnlijk al hoe zorgzaam ze van nature zijn. Daarom zullen ze altijd voor je klaar staan.

Stier

Misschien zag je deze niet aankomen, maar toch staat hij op het lijstje: Stier. Dit sterrenbeeld is het meeste loyale teken van de dierenriem. Ze zijn misschien een beetje koppig, maar hierdoor ook vastberaden in hun vriendschappen. Stieren geven ontzettend veel om de mensen die dichtbij ze staan en zullen niet zo snel een vriendschap verbreken. Voor de mensen waar ze om geven zijn ze erg vrijgevig en warm. Omdat een Stier zelf niet zo goed tegen kritiek kan, zal deze jou ook minder snel bekritiseren.

Lees ook:
Déze partner past het beste bij jou op basis van je sterrenbeeld

Weegschaal

Dit sterrenbeeld staat bekend om zijn diplomatieke aard. Weegschalen houden van rechtvaardigheid en harmonie en proberen daarom vervelende situaties te voorkomen. Ze zijn altijd positief ingesteld en houden er niet van om andere mensen ongelukkig te zien. Wanneer dit wel het geval is, zal dit zorgzame sterrenbeeld alles doen om je weer te laten lachen.

Waterman

Op het eerste gezicht kunnen Watermannen wat koel overkomen. Maar dit sterrenbeeld houdt ervan om diepe connecties met mensen te maken. Voor de mensen die dichtbij ze staan, zijn ze heel erg behulpzaam. Omdat een Waterman liever een kleinere vriendenkring heeft met mensen waar hij echt om geeft dan een grote vriendengroep met kennissen, zal hij veel energie stoppen in de vriendschap. Daarom behoort ook Waterman tot de liefste sterrenbeelden.

Bron | Libelle, Cosmopolitan
Beeld | iStock

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant