Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Fantastisch: deze mensen kregen de Obama-verrassing van hun leven

verrassing.png

Ze kwamen allemaal om een mooie afscheidsboodschap op te nemen voor Michelle Obama. Het bleef niet bij een boodschap alleen…

Het is geen nieuws dat Michelle Obama veel fans heeft. Een aantal mensen werd gevraagd een afscheidsboodschap voor haar in te spreken en dat deden ze maar al te graag. Wat ze niet wisten is dat de first lady herself achter de schermen meekeek. Niet alleen een goede verrassing, ook een tranentrekker.

Dankbare woorden

Wat de ‘kandidaten’ te zeggen hadden over Michelle was hartverwarmend. Zo zegt één vrouw: “First lady Michelle Obama; bedankt dat ik dankzij jou een zelfverzekerde vrouw ben geworden.”

Een man zegt in zijn boodschap: “Ik denk hetzelfde over jou als over de beste leraren die ik heb gehad. Die speciale leraren die je nooit vergeet. Omdat ze zich realiseren dat ze grote invloed hebben. En dat heb jij op mij en miljoenen anderen gehad.”

De laatste vrouw uit de video, die nog met Michelle heeft gestudeerd, zegt: “Ik wil je bedanken dat je als first lady zo’n goed rolmodel bent geweest. Ieder meisje weet nu dat ze ongeacht haar start in het leven naar ongekende hoogte kan stijgen.”

Dit vind je misschien ook leuk:

Ook interessant