Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Je kunt Meghan Markles verlovingsring hier voor een prikkie kopen

meghan-markle-verlovingsring.jpg

Hoeveel geld is de verlovingsring van Meghan Markle waard? Experts breken er nog steeds het hoofd over. Ondertussen lijk je zo’n zelfde ring voor nog geen € 34 te kunnen kopen…

Hoe dat zit? Buckingham Palace heeft een online shop waar je souvenirs kunt aanschaffen die te maken hebben met het Britse koningshuis. Daar is nu ook Meghans verlovingsring te koop. Althans, een replica ervan.

Diana’s diamanten

Aan Meghans gouden verlovingsring prijken drie diamanten. Een grote in het midden en twee kleine aan de beide zijkanten. Die kleine diamanten maken de ring van onschatbare waarde: ze komen namelijk uit de juwelencollectie van prinses Diana. Ook zonder deze kostbare stenen van Harry’s overleden moeder zou de prijs trouwens nog stukken hoger liggen dan wij gewone stervelingen ons kunnen veroorloven. De experts komen in hun berekeningen uit op een prijskaartje van zo’n € 68.865. Minimaal. Het zou ook wat meer kunnen zijn.

De Meghan Markle royal collection-ring dan maar…

Duizelig van die hoge prijzen? Laten we weer afdalen naar de gewone wereld. Een kleine € 34, dat is dus wat  Buckingham Palace vraagt voor de replica van deze exclusieve verlovingsring. Ook hierop zijn drie fonkelende kristalletjes te zien (uiteraard niet uit Diana’s collectie), die op een metalen ring zijn aangebracht. De ring is verstelbaar, dus je hoeft je ook geen zorgen te maken om de maat. En wuiven maar, als je ‘m om hebt! Je kunt de ring in de royal collection shop bestellen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Time
Beeld | ANP

Ook interessant