Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Zo creëert Meghan Markle een optisch nog slankere taille

meghan-markle-taille-margriet.jpg

Meghan Markle struint als Duchess de nodige formele evenementen af. Op die momenten zijn alle ogen op haar gericht en wordt haar outfit wereldwijd onder de loep genomen.

En dan wil je natuurlijk zonder uitzondering goed voor de dag komen. Tot dusver lukt dat Meghan als geen ander. Ze oogt altijd fris, verzorgd en vrolijk. Én slank. Hoe ze dat laatste voor elkaar krijgt, kunnen wij je vertellen.

Bodysuit

Tenminste, er is een manier waarop Meghan haar toch al slanke taille extra benadrukt. Ze draagt maar wat graag bodysuits: een shirt of blouse waar al een slip aan vast zit. En omdat zo’n bodysuit mooi nauw aansluit op je lichaam, wordt haar ranke middel extra opvallend.

Omhoogkruipen

Een heel slim kledingstuk voor een bezige bij zoals Meghan, menen mode-experts, en niet alleen maar vanwege het slanke-taille-effect. Een bodysuit blijft namelijk altijd goed zitten, of ie nu strak of losjes om het lichaam valt. Zo kan Meghan zich helemaal storten op het Duchess-zijn, zonder zich druk te hoeven maken over een opkruipende top of een blouse die ze steeds weer in haar broek of rok moet plooien. En voor ons is zo’n bodysuit dan weer ideaal voor op het werk of een feestje.

Op deze foto’s droeg Meghan een bodysuit:

Meghan Markle bodysuit Margriet

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Daily Mail
Beeld | ANP

Ook interessant