Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Meghan Markle lanceert binnenkort haar eigen kledinglijn

meghan-markle-lanceert-binnenkort-haar-eigen-kledinglijn.jpg

Meghan Markle komt altijd prachtig voor de dag in bijzonder stijlvolle outfits. Ben jij het daar helemaal mee eens? Dan hebben we heel goed nieuws voor je: de hertogin lanceert binnenkort namelijk haar eigen kledinglijn. 

De kledinglijn zal bestaan uit een collectie die je er op je best uit laat zien op de werkvloer. Dit maakt Meghan bekend in het septembernummer van Vogue, waar zij op dat moment gasthoofdredacteur is.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? 
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief 

Ook aan het goede doel is gedacht

Meghan werkte, voor de kledingcollectie, onder meer samen met de Britse warenhuizen Marks & Spencer en John Lewis. Over de prijzen is nog niets bekend, maar voor ieder kledingstuk dat wordt verkocht, gaat er eentje naar het goede doel Smart Works. Meghan is de koninklijke beschermvrouwe van dit doel. De liefdadigheidsinstelling steunt kansarme en werkloze vrouwen in het opbouwen van een carrière.

Hoe de hele kledinglijn eruitzie, wordt pas later dit jaar bij de lancering bekend. Voor de ongeduldigen onder ons hebben we daarom een aantal van Meghans mooiste zakelijke outfits op een rij gezet:

Meghan Markle werkkleding Margriet Meghan Markle werkkleding Margriet Meghan Markle werkkleding Margriet Meghan Markle werkkleding Margriet Meghan Markle werkkleding Margriet Meghan Markle werkkleding Margriet Meghan Markle werkkleding Margriet Meghan Markle werkkleding Margriet

Deze tas en portemonnee van Burkely staan goed bij iedere outfit. Nu met 57% korting in de Margriet Shop.

Bron | Harper’s Bazaar
Beeld | ANP

Ook interessant