Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Dit zijn de vier meest intimiderende sterrenbeelden

meest-intimiderende-sterrenbeelden.jpg

Hoe vriendelijk, lief en aardig je eigenlijk ook bent, je weet vaak niet wat voor indruk je op een ander achterlaat. En als we de sterren moeten geloven dan zijn er een paar sterrenbeelden die niet direct heel goed uit de verf komen. De onderstaande vier sterrenbeelden zouden namelijk de meest intimiderende karakters hebben. 

Van een opvliegende persoonlijkheid tot bezitterig gedrag: dít is hoe dat komt. 

De vier meest intimiderende sterrenbeelden 

Hoewel het misschien niet heel positief klinkt, hoeft het niet per se erg te zijn dat jij misschien een van de vier meest intimiderende sterrenbeelden hebt. Als je bijvoorbeeld beangstigend overkomt door je impulsiviteit, vastberadenheid of door je sterke mening kun je dat ook zien als een goede eigenschap. Het is in ieder geval handig om je bewust te zijn van hoe dit op andere over kan komen.

1. Stier 

Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan kun je al snel intimiderend op anderen overkomen door je koppigheid. Als jij eenmaal iets in je hoofd hebt dan is het eigenlijk onmogelijk om jou nog te overtuigen om iets te veranderen. Hoewel het op een ander niet altijd even prettig overkomt, kan je die koppigheid vaak wel goed gebruiken om je eigen doelen te behalen. Je wordt niet snel boos, maar als iemand je kwaad weet te maken ben je intens en geef je je niet snel gewonnen. 

2. Ram 

Ben jij een Ram? Dan kun je je nogal eens laten beïnvloeden door je humeur. Dat maakt je voor anderen lastig te peilen. Ben je vrolijk en benaderbaar of kun je elk moment een woedeaanval krijgen? Je kunt een vrij kort lontje hebben en daarnaast ben je niet bang de confrontatie aan te gaan of je mening te laten horen. En daarbij kun je mensen per ongeluk wel eens kwetsen. 

Lees ook: Kort lontje? Deze vijf sterrenbeelden hebben het vaakst ruzie

3. Tweelingen 

Je zou het misschien niet direct verwachten, maar ook Tweelingen kunnen als een van de meest intimiderende sterrenbeelden overkomen. Is dit jouw sterrenbeeld? Dan kun je glashard liegen. En dat kunnen anderen beangstigend vinden. Hoewel je het vaak echt niet slecht bedoelt, kun je er niks aan doen en rollen de leugentjes om bestwil soms zonder dat je het zelf door hebt over je tong. 

4. Kreeft

Ben jij een Kreeft? Dan kun je intimiderend overkomen door je bezitterigheid. Je hebt moeite met loslaten en hoewel je het heel goed bedoelt, kun je een ander met dit gedrag ook verstikken. Dat geldt zowel voor je huidige relaties en vriendschappen als voor de mensen uit het verleden.

Bron | YourTango
Beeld | Getty Images

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

 

Ook interessant