Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Dankzij déze geniale tip krijg je meer dip op je chip

dankzij-deze-geniale-tip-krijg-je-meer-dip-op-je-chip.jpg

Niets is zo lekker als een chipje met een dip. Maar wanneer je op een feestje of een andere sociale gelegenheid bent, kan zo’n dipsausje helaas snel gaan. De truc is ‘m dan ook om zoveel mogelijk dip op je chip te krijgen, maar hoe krijg je dat nu voor elkaar?

Wij hebben een heel handige tip voor je.

Dubbeldippen is not done

Je zou natuurlijk kunnen dubbeldippen, maar echt netjes staat dit niet. Ook je chips onderdompelen in de saus tot je vingers de bodem van de kom aanraken is geen optie: dit ziet er niet alleen onsmakelijk uit, maar doet ook nog eens af aan de smaak van de chips. De truc zit ‘m in het maken van een ‘broodje’ van je chips en dip.

Lees ook: zo maak je taaie chips weer lekker knapperig 

Maak er een broodje van!

Klinkt misschien een beetje gek, maar werkt heel simpel: je neemt een chipje en je bedekt een kant van die chips met een dip naar keuze. Pak nu een ander chipje om de dip gelijkmatig over de chip te verspreiden. Is deze volledig bedekt met saus? Plaats er dan nog een ander chipje bovenop. Zo heb je niet alleen dip in overvloed bij iedere hap die je neemt, maar ook gegarandeerd genoeg chip. Eet smakelijk!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Delish
Beeld | iStock

Heb je na het lezen over dubbeldippen wel zin in een feestje? Bestel dan nu kaarten voor Margriet Winterfair! Profiteer (nu het nog kan) van €4 korting en bestel ze direct voor maar €16,50 i.p.v. €20,50!

 

Ook interessant