Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Máxima verschijnt met oorbellen in die nog geen 13 euro kosten

maxima-margriet.jpg

Mooi hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst Máxima als geen ander met een paar oorbellen die je gewoon bij een heel populaire, lowbudget kledingwinkel kunt kopen.

Máxima verscheen in een volledige auberginekleurige outfit bij een bezoek aan een softwarebedrijf in Leusden. Daarna ging ze direct door naar een bijeenkomst van de Sociaal-Economische Raad in Den Haag in precies dezelfde kleding en met dezelfde lange oorbellen in.

Koopje

De oorbellen, waarvan de kwastjes tot op haar schouders vallen, blijken uit de zomercollectie van H&M te zijn. Ze kosten slechts €12,99. Helaas zijn de sieraden in de kleur die Máxima droeg en in het zwart uitverkocht, maar ze zijn er nog wel in het zalmroze.

Máxima dol op H&M

Volgens Josine Droogendijk van Modekoningin Máxima winkelt onze koningin wel vaker (online) bij H&M, maar draagt ze eigenlijk nooit spullen van de kledingwinkel tijdens haar werk. Tot nu. Vaker doen, majesteit!

Broekpak

En kunnen we het nog even hebben over hoe beeldig haar die paarstint staat? Volgens Josine is het volledige broekpak van het Belgische modehuis Natan, een van Máxima’s favorieten.

Máxima H&M oorbellen Natan broekpak Margriet

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief. 

Bron | Modekoningin Máxima
Beeld | ANP

 

Ook interessant