Margriet logo
Boer zoekt Vrouw Beeld KRO-NCRV
Beeld KRO-NCRV

Maud teleurgesteld in Nans en Evert bij Boer zoekt vrouw

Zondagavond kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van Boer Zoekt Vrouw. In de vooruitblikken van KRO-NCRV is te zien dat Maud teleurgesteld is in Evert en Nans. En Janine loopt tegen de moeilijke vragen van Sander aan.

Op Instagram zien we dat Maud in de aflevering van zondagavond 17 april aan tafel zit met Evert en Nans. “Ik heb vandaag een teleurstelling gehad. Ik ga gewoon open zijn. Jij sloeg een arm om haar heen. Dat vond ik zo lief en mooi. Echt schattig, maar dan voel ik gewoon: dat doet zeer. Daar was ik teleurgesteld door. Niet jaloers.”

Maud vervolgt dat ze ziet dat boer Evert veel naar Nans kijkt. Dan is ze teleurgesteld en verdrietig. En Nans is opvallend happy, vindt Maud. Evert reageert kort: “Die is eerlijk. Dat is goed.” We zullen zondagavond zien hoe dit gesprek aan tafel afloopt.

Sander en Janine in Boer zoekt vrouw

Janine heeft het ook niet makkelijk met de twee overgebleven vrijgezellen Sander en Christiaan. In een voorproefje op de website van KRO-NCRV zien we een gesprekje tussen Sander en Janine. HIj vraagt haar: “Wat zou je nog meer van mij willen zien?” Dat vindt ze lastig. “Weet ik niet. Ik denk dat het gewoon is dat je tijd samen moet doorbrengen. Kijken waar je naartoe kunt groeien.” En ze vindt dat ze elkaar meer vragen moeten stellen.

Zal Janine een voorkeur voor Sander of Christiaan krijgen? Boer zoekt vrouw is zondag te zien om 20:25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Merel SchutKRO-NCRV

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden