B&B Vol Liefde: Martijn Beeld RTL
Beeld RTL

Martijn en Fenna van B&B vol liefde hebben trouwplannen

Het lijkt erop dat echte liefde kan ontstaan als je meedoet aan B&B vol liefde. Deelnemers Fenna en Martijn zijn nog steeds smoorverliefd en het samenwonen gaat het koppel zo goed af dat ze het nu zelfs over trouwen hebben.

“Ze zeggen altijd dat de verliefdheid na een half jaar weggaat. We zijn nu een half jaar verder, maar we hebben nog steeds dagen dat we lekker naast elkaar zitten, zo van: dit is helemaal goed, we zijn nog steeds verliefd op elkaar,” vertellen de tortelduifjes aan RTL Boulevard.

Rustig aan

Martijn was op slag verliefd, maar bij Fenna duurde dat iets langer. Toen de vonk eindelijk oversloeg waren ze niet meer bij elkaar weg te slaan. “Ik was eigenlijk altijd van rustig aan doen, niet gelijk samenwonen, maar dat is uiteindelijk wel gebeurd. Gelukkig gaat dat mega goed,” vertelt Fenna.

Fenna is dan wel voor Martijn naar Portugal verhuisd, maar dat wil niet zeggen dat ze gaat helpen de bed and breakfast te runnen met hem en zijn ouders, die overigens hun grootste fans zijn. “Het heeft mijn hele leven, op een positieve manier, op z’n kop gegooid. Ik ben op zoek naar een baan in het onderwijs en dat is hier allemaal wat verder weg. Dat betekent dat ik dadelijk doordeweeks misschien ergens anders ga wonen terwijl het juist zo goed gaat, dus dat is een beetje dubbel.”

Ook Fenna’s familie in Nederland staat te trappelen om het stel te zien. “We hebben een paar dagen geleden de vliegtickets geboekt om kerst in nederland te vieren. Dus dan zit ik aan het kerstdiner met mijn schoonfamilie,” zegt Martijn. Volgens Fenna is hij het eerste vriendje dat bij haar aan de kersttafel mag zitten.

Trouwen

Dat je de liefde kunt vinden als je meedoet aan het bekende programma bleek al eerder nadat deelnemers Astrid en Harmjan, die aan hetzelfde seizoen meededen, aankondigden dat ze gaan trouwen. “Daar gaat onze primeur. Nou vergeet het maar, ik heb er geen haast meer bij,” grapt Martijn over een mogelijk aanzoek. Entertainmentdeskundige Aran Bade denkt dat er bij Fenna en Martijn wel degelijk een aanzoek in de lucht hangt. “Ik denk dat Martijn al met het idee liep, maar dat hij door het aanzoek van Astrid en Harmjan nog maar even wacht.”

Sanne van der LindenRTL

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden