Margriet logo
Kim en Antoine uit MAFS Beeld Nander de Wijk
Beeld Nander de Wijk

Married At First Sight: Zoenende Kim en Antoine en Jan zoekt 'een vrouwtje’

Elke dinsdagavond zitten we aan de buis gekluisterd voor een nieuwe aflevering van Married At First Sight. We pikken de meest opvallende momenten eruit voor je. Zoals de vonk die nu al lijkt over te slaan tussen Kim en Antoine en de introductie van alweer een nieuw koppel.

Zoenende Kim en Antoine

Het jawoord is gegeven, en het trouwfeest van Antoine en Kim barst los. Het koppel straalt en met de aantrekkingskracht blijkt het wel goed te zitten. Er wordt gedanst en stevig gezoend. De scherpe humor van Antoine komt een tikje bot over als hij zijn vrouw grappend op de vingers tikt nadat ze hem onderbreekt tijdens een speech (“Ik ben aan het woord he!”). Trekt Kim dat op de lange termijn? Cupido lijkt tot nu toe raak geschoten te hebben. We verheugen ons op de huwelijksreis van deze twee. Gaat het knetteren, in positieve of negatieve zin?

Nieuw koppel: Jan en Birgitte

We maken deze week kennis met alweer een nieuw koppel: Jan en Birgitte. Ze komen allebei uit Brabant, hebben kinderen en hechte vriendengroepen. Opvallend: Jan houdt van opruimen en schoonmaken en woont in een blinkend huis. We verslikten ons even toen Jan over ‘een vrouwtje’ bleef praten, toen hij vertelde waarom hij toe is aan een relatie. We twijfelen of de zelfstandige Birgitte zijn 'vrouwtje’ wil zijn, maar dat mogen we de komende weken aanschouwen. De matchmakers vragen zich wel af of Birgitte niet te veel een ideaalplaatje in haar hoofd heeft...

‘Humoristische’huwelijkscadeaus

Sander en Astrid worden samen wakker in Amsterdam, na een feestelijke avond met haar vriendengroep. Ze gaan samen ontbijten en Astrid geeft ons nog even culi-inspiratie als we zien dat ze haar broodjes opwarmt in de airfryrer. Waarom ook niet? Ze besluiten de huwelijkscadeaus uit te pakken en daarmee stuiten ze op de foute humor van de vriendenclubs. We noemen een slagroomspuit met een lollige tekst of de badeendjes met een schuine grap... Tsja.

De tattoo van Joep

Joep laat een tattoo zetten op Kreta en hij is in zijn nopjes met het symbool dat ‘een knipoog naar een Griekse god’ is op zijn enkel. Zijn vrouw Caroline staat erbij, en kijkt ernaar. Letterlijk. We vragen ons af of we hier ook de tanende interesse van Caroline live aanschouwen. Ze is niet erg onder de indruk van de impulsieve actie van haar man. We denken dat Joep een beetje gas terug moet nemen om Caroline niet af te schrikken.

De date van Maurice

Maurice gaat op date met Patrick. Na zijn mislukte huwelijk met Arjan, maakt hij komende weken kennis met drie mannen. Met Patrick gaat hij parachute-springen: ideale activiteit om een praatje te maken natuurlijk! Na de sprong drinken ze samen een wijntje, ze blijken allebei heel spontaan en opgewekt te zijn. We zijn benieuwd hoe het Maurice vergaat met de andere dates. Hopelijk levert het hem een leuke relatie op.

Rowan aan een biertje

Rowan gaat logeren bij Astleigh. 's Avonds komen zijn vrienden langs, om ook kennis te maken met de kersverse bruid. Er worden biertjes gedronken bij de mancave van Astleigh, zelfs door Rowan, die meer van wijn houdt! Het koppel oogt verliefd, hier lijkt wel een duurzame relatie tot stand te komen. Gaan we nog spannende televisie-momenten zien bij ze? We betwijfelen het.

Sonny en Dylan: over the moon

Sonny en Dylan worden wakker na hun huwelijksnacht. Ze gaan op huwelijksreis naar Venetie. Wát een leuk stel is dit. Sonny is over the moon met zijn kersverse man en Dylan is op zijn beurt zo lief en zorgzaam voor zijn echtgenoot. We zien het helemaal zitten met deze twee. Op naar Italië!

Merel SchutNander de Wijk

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden