Margriet logo
Married At First Sight experts en Carlo Boszhard Beeld RTL
Beeld RTL

PREMIUM

Married At First Sight: Nicole en Martijn zijn al ‘vriendjes’ en de droge worst van Wilfred

Met de succesvolle matches tussen Sonny & Dylan en Rowan & Astleigh nog vers in het geheugen, start deze week een nieuw seizoen van Married At First Sight. Met maar liefst drie afleveringen in deze eerste week. Het format: vrijgezellen worden op basis van de wetenschap gekoppeld door experts en ontmoeten elkaar voor het eerst voor het altaar. Is het liefde op eerste gezicht en zeggen ze volmondig ja? Elke week blikt Margriets Merel terug op de meest opvallende momenten uit de afleveringen.

Nicole en Martijn zijn ‘een beetje hetzelfde’

Nicole en Martijn brengen na het huwelijksfeest samen de nacht door in een hotel. Het lijkt goed te klikken tussen dit kersverse echtpaar. “We zijn een beetje hetzelfde”, herhaalt Martijn meerdere keren. Of dat ook een goede match oplevert, zullen we de komende weken zien. In elk geval is er ’s nachts geknuffeld en gezoend, biecht het stel in de ochtend op. Ze lijken ook gemeen te hebben geen ochtendmensen te zijn. Er wordt gekletst, gegrapt, gedoucht en ontbeten, maar voordat ze de deur uitgaan lijken er uren verstreken. De huwelijksreis gaat naar het Italiaanse Puglia. Hoewel Nicole zegt dat ze ‘al vriendjes zijn’, biedt de vooruitblik op de komende afleveringen al een verontrustend inkijkje op de huwelijksreis. In het voorstukje zien we dat Nicole wegstormt uit een hotelkamer, terwijl ze Martijn een ‘fijne reis terug’ toebijt. Het lijkt dus wat minder gezellig te gaan verlopen tussen deze zelfbenoemde feestbeesten.

Wilfred, Francois en de tip over de droge worst

Wilfred en Francois geven elkaar het jawoord en de eerste indruk lijkt goed, heel goed. Al gauw zit het paar hand in hand voor het altaar en trouwambtenaar Mariëlle Jongmans heeft prachtige woorden voor ze. De snikkende moeder van Francois ontroert de kijkers al net zo. Nadat de bruigeommen elkaar het jawoord hebben gegeven, heeft Mariëlle nog wat tips voor beide heren. Zo is Wilred dol op droge worst, daar kun je hem midden in de nacht voor wakker maken. Waarvan akte.

Tijdens de fotosessie ontstaat er vuurwerk tussen de mannen. Er wordt gepassioneerd gezoend. Wilfred zegt kriebels te voelen. En voor Francois is het 1-0 omdat zijn kersverse echtgenoot géén matchend ceintuur bij zijn schoenen draagt. Dit belooft wat!

Richelle en Maarten naar het altaar

Het aanstaande bruidspaar Richelle en Maarten bereidt zich voor op de huwelijksdag. We zien hoe de Tukker een trouwpak gaat scoren en gelukkig uit een pak gepraat wordt dat niet zou misstaan in een casino. Richelle kiest voor een prachtige jurk en raadt en passant gewoon al de naam van haar bruidegom! Bij de introductie van deze twee is al duidelijk geworden dat zowel Richelle als Maarten een eigen huis heeft gekocht en gehecht is aan het eigen plekje. Als er straks gekozen moet worden wie bij wie intrekt, zou ik vooral de hertjes in de achtertuin van Richelle als zwaarwegend argument in willen dienen. Hoe fantastisch is dat?! Richelle: geef je huis niet op!

Ze zegt tegen haar zus dat ze hoopt dat haar man een gewone Hollandse jongen is, geen poespas moet hebben en nuchter moet zijn. Daar hoeft ze zich bij Maarten geen zorgen om te maken! Op naar het altaar.

Volgende week zien we of Richelle en Maarten elkaar het jawoord geven, en hoe het verdergaat met de andere koppels.

Merel SchutRTL

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden