Margriet logo
Arjan en Maurice uit Married At First Sight. Beeld Nander de Wijk / NT Visuals
Beeld Nander de Wijk / NT Visuals

Married At First Sight: Maurice alleen op huwelijksreis en een nieuw koppel

Elke dinsdagavond zitten we aan de buis gekluisterd voor een nieuwe aflevering van Married At First Sight. Deze week viel ons weer genoeg op. Zo zagen we Maurice alleen naar Porto afreizen voor de huwelijksreis en hebben Joep en Caroline hun eerste huwelijksnacht. En er is een nieuw koppel in aantocht!

Het huwelijksfeest van Joep en Caroline zit er bijna op. Er lijkt een goede match gemaakt te zijn! Joep verzekert zijn broer en vriend dat er niks spannends zal gebeuren tijdens de huwelijksnacht, want hij wil niet meteen alle spanning wegnemen tussen hem en Caroline. Toch wil hij zijn kersverse vrouw graag knuffelen en zoenen, zien we als ze na het feest naar een hotel vertrokken zijn. Het paar krijgt als opdacht elkaar een minuut lang vast te houden, maar Joep schiet steeds in de lach. Toch raakt hij Caroline graag aan, en ze vertelt voor de camera dat ze die bevestiging fijn vindt. Zelf is ze wat minder aanrakerig. De twee gaan op huwelijksreis naar Kreta, we zijn benieuwd of de vonk daar helemaal overslaat!

Kunnen Sonny en Dylan op de rem trappen?

Sonny en Dylan geven elkaar het jawoord en ze lijken allebei erg blij met hun match. Wel zijn ze allebei erg druk, zeggen meerdere vrienden en familieleden. Kunnen ze op de rem trappen bij elkaar? Oma Riet is blij met haar schoonzoon, ze vindt het leuk en 'machtig'. Als de ceremonie erop zit, lopen Dylan en Sonny hand in hand de trouwzaal uit. Het lijkt echt goed te klikken tussen deze twee. Wij hebben goede hoop op een duurzame relatie!

Maurice alleen naar Porto

Wat is het een treurig beeld: Maurice die alleen op huwelijksreis gaat naar Porto. Hij blijft positief en hopen op een goede afloop. Carlo gaat langs bij Arjan, die 24 uur na de bruiloft al de deur dicht lijkt te gooien. Hij vertelt hoe de paniek hem in zijn greep hield, dat hij eigenlijk 'nee’ wilde zeggen voor het altaar. Hij voelt geen match met Maurice. Wij zien dit niet meer goedkomen, maar volgende week weten we meer. Vertrekt Arjan alsnog naar Porto om de huwelijksreis aan te gaan? Het lijkt ons stug.

Triken met Astrid en Sander

Astrid en Sander doen een tour over het eiland op de trike. Sander heeft een grote liefde voor dit motorrijtuig en neemt Astrid mee voor een ritje. Ze lijkt het ook wel leuk te vinden, dus wellicht is er een gezamelijke hobby gevonden. De liefde lijkt heel langzaam op te bloeien tussen deze twee. Of ze op lange termijn genoeg overeenkomsten hebben, is misschien een vraag voor later. Astrid belt even met moeder Jenny in Amsterdam, die liefdevol opneemt met de woorden: ‘Hey, lekker wijf'. Moeder Jenny vertelt dat het thuisfront erg enthousiast was over Sander. Als ze ophangt, biecht Astrid op dat ze eigenlijk best wel weer naar huis zou willen.

Nieuw koppel: Kim en Antoine

We maken kennis met een nieuw koppel! Kim (36) woonde lang op Tenerife en maakte daar een verdrietige tijd door na het verlies van haar ‘Tenerife-moeder’ en haar vriend. Ze woont weer in Nederland, werkt in de zorg en is toe aan een nieuwe relatie. Haar match Antoine (45) woont in Den Bosch en werkt in de maatschappelijke opvang. Hij houdt van muziek, gaat graag naar festivals en is erg ondernemend. De komende weken gaan we zien of deze twee een match made in heaven zijn.

Astleigh en Rowan: meer vuurwerk?

Astleigh en Rowan ondernemen sportieve activiteiten op de huwelijksreis en eindigen die steevast met een romantische lunch of diner. Het voelt goed, er ontwikkelen zich misschien wel vlinders. Er springt weinig uit en er valt weinig op. Volgende week eindelijk eens meer vuurwerk? Astleigh hint wel op een ander soort vuurwerk in de vooruitblik...

Redactie MargrietNander de Wijk / NT Visuals

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden