Margriet logo
Joep en Caroline uit Married At First Sight Beeld Nander de Wijk
Beeld Nander de Wijk

PREMIUM

Married At First Sight: Joep kraakt Caroline alleen maar af en Kim kan Antoine's grapjes niet meer horen

Elke dinsdagavond zitten we aan de buis gekluisterd voor een nieuwe aflevering van Married At First Sight. We delen de opvallendse tv-momenten van de nieuwe aflevering. Zoals de sleetse grapjes van Antoine en Joep die Caroline's studio afkraakt (en nog wel meer).

De logeerpartij van Caroline zit erop, maar niet voordat de twee een uitje maken naar Scheveningen. Joep heeft tot diep in de nacht gewerkt en zat met pijn en moeite vroeg in de auto voor deze date. Maar voor de camera moet hij nog even kwijt dat Caroline de afwas had laten staan. Hij heeft kennelijk alwéér een minpuntje gevonden.

Caroline mag Joep niet aanraken

Het stel (zijn ze dat nog?) onderneemt een avontuurlijke activiteit aan de kust. Bungeejumpen? Nee, dat durft Caroline niet. Toch deinst Joep niet terug om haar te pushen, want hij wil kijken hoe ver ze gaat. ‘Misschien laat ze een keertje zien dat ze een drempeltje overgaat'. Pardon? Caroline verblikt of verbloost niet van zijn denigrerende opmerkingen. Ze vinden de gulden middenweg: ziplinen. Caroline vindt dat ook loeispannend vanwege haar hoogtevrees. Ze krijgt nog een snauw van Joep dat ze hem niet moet aanraken, maar dan waagt ze de sprong. Als ze allebei beneden staan, is Joep wel weer erg trots op zijn vrouw. Ze zijn de connectie meer aangegaan dan thuis, zegt Caroline, maar voor de kijker is die connectie ver te zoeken.

Joep is toe aan een dagje voor zichzelf en wil slapen. Kort daarna brengt hij een bezoek aan Caroline's studio en blijkt opnieuw dat hij het huwelijk allang geen kans meer geeft. Hij vindt alles vies en klein en zou er niet kunnen wonen. Volgende week zien we dat het echtpaar gaat bowlen met vrienden. We hopen dat Caroline gauw een grens trekt en Joep definitief de bons geeft.

Lees ook:
Married At First Sight: Joep haakt af en er lijkt hoopt voor Birgitte & Jan te zijn

Birgitte: Jan heeft een stoerder uiterlijk

Jan en Birgitte vertrekken naar het hotel na hun huwelijksfeest. Ze praten na in bed en Jan lijkt nog niet helemaal verlost van de zenuwen. Birgitte heeft er alle vertrouwen in dat ze Jan beter zal leren kennen als hij wat minder nerveus is. Zal de huwelijksreis naar Portugal daar verandering in brengen? Al gauw zien we dat het misschien wel goedkomt tussen deze Brabanders. Jan wacht op 'zijn vrouwtje’ voor een romantisch diner op een boot. Het weerzien is uiteindelijk veelbelovend. Birgitte merkt op dat Jan een stoerder uiterlijk heeft, met een paar-dagen-baardje en casual kleding. Ze bootsen een Titanic-moment na en proosten samen. ‘Op een lang en gelukkig leven samen’ zegt Jan optimistisch. Met de reactie: ‘we beginnen met een mooie vakantie', tempert Birgitte de verwachtingen. Maar hee, wat zien we daar? Hangt er voorzichtig liefde in de lucht?

Kim is de grapjes van Antoine zat

Antoine en Kim wandelen wat af in Slovenië. Zijn grapjes beginnen Kim flink op te breken. De mop dat hij een bloemetje in zijn haar zal steken, om nog eens te benadrukken dat hij kaal is, begint sleets te worden. Kim is het zat. Ook de verkapte complimenten over het mooie uitzicht en de omgeving, die moeten betekenen dat hij zijn bruid bedoelt, komen niet lekker over. Als Antoine tijdens een wandeling bluft om in een stromend beekje te waden, grijpt Kim haar kans. Ze moedigt hem aan om pootje te gaan baden en dieper over de glibberige rotsen te klauteren, tot hij valt. Eindelijk kan ze toch nog om hem lachen. Maar daarna volgt een ongemakkelijk moment, waarbij Kim even alleen wil zijn om met haar zus te bellen. Ze deelt haar ergernissen, en beseft dat ze haar irritatie naar Antoine moet uitspreken. Zullen we dat volgende week zien?

Dylan en Sonny fladderen door Venetië

Dylan en Sonny fladderen nog steeds verliefd door Venetië. Ze maken plannen voor de samenwoonweek. En ze ondernemen samen een Venetiaans uitje: maskers schilderen. Dylan wordt helemaal zen van dit priegelwerkje, maar Sonny is ongeduldig en hij vindt er niks aan. Mopperend geeft hij het masker een likkie verf. Hebben ze dan eindelijk een verschil bij elkaar ontdekt? Maakt niks uit, Sonny geniet ook van de aanblik van zijn echtgenoot die gelukzalig met dit karweitje bezig is.

Rowan en Astleigh gaan skiën

Astleigh heeft een verrassing voor Rowan: ze gaan skiën. Astleigh is lovend over de kunsten die zijn vrouw op de lange latten laat zien. Hij lijkt er vooral plezier uit te halen om haar dingen aan te leren, net zoals het skeeleren vorige keer. Hij zegt: “Ik was een klein beetje verbaasd hoe goed ze het doet", en daarna: “Maar stiekem had ik niet anders verwacht.” Soms vragen we ons af of we de echte Astleigh wel zien in dit tv-programma. Maar, het sel is happy! Leuk voor hen, maar saaie televisie.

Astrid en Sander: vriendschap of liefde?

En dan Astrid en Sander. Zij lijken te blijven hangen in de vriendschappelijke fase. De experts maken zich zorgen. Als het serieus dreigt te worden, maakt Sander overal een geintje van. Deskundige Patrick vindt dat Sander veel praat, en voornamelijk overal omheen praat. Hij vertoont vluchtgedrag. Het koppel gaat naar de kermis en heeft veel plezier samen. Giechelend rollen ze een glijbaan uit en draaierig verlaten ze een attractie.Maar of hier een duurzame relatie ontstaat, is nog maar de vraag. Wij denken van niet.

Maurice en Dennis in Maastricht

Maurice heeft de keuze gemaakt na drie dates: hij wil kijken of er liefde tussen hem en Dennis kan ontstaan. Ze gaan een paar dagen weg in het romantische Maastricht. Worden ze verliefd? Wij geven dit stel een goede kans!

Merel SchutNander de Wijk

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden