Margriet logo
Joep en Caroline uit Married At First Sight Beeld RTL
Beeld RTL

PREMIUM

Married At First Sight: Joep haakt af en er lijkt hoopt voor Birgitte & Jan te zijn

Elke week zitten we voor de televisie voor een nieuwe aflevering van Married At First Sight. We delen de opvallendste momenten met je. Zoals Joep die niet meer wil samenwonen met Caroline (of toch wel?).


Oef, wat was de kennismaking voor het altaar tussen Jan en Caroline ongemakkelijk vorige week. Familie en vrienden zaten met samengeknepen billen in het publiek. Jan klapte helemaal dicht. Was deze match bij voorbaat mislukt? Birgitte gaf Jan haar jawoord, en deze week zien we hoe zij reageert op het kersverse man. Wat schetst onze verbazing? “Voor nu is het helemaal oke”, zegt ze. Ook voor Jan: “Ik zag haar en dacht: wow.” Haar familie blijkt toch ook enthousiast: de match is goed.

Birgitte zou op straat omdraaien voor Jan

Tijdens de fotosessie wordt er gekust, is er sprake van chemie tussen deze twee? Birgitte geeft aan dat ze voor een type man als Jan niet zou omdraaien op straat. Maar de kus deed Jan echt wel wat. Bij zijn bruid zien we die verwondering wat minder, maar zij blijft positief.

We zien hoe ze de taart aansnijden en dat Birgitte haar zoon erbij trekt. De eerste hap is voor haar zoon, niet voor haar bruidegom! Oei. Tijdens het diner geeft het nichtje van Birgitte een ontroerende speech. Jan spreekt weer over ‘zijn bruidje', maar die term lijkt zijn vrouw niet te storen. “Ik kan het niet invullen”, benadrukt Birgitte. Ze laat de huwelijksreis gewoon op zich afkomen. We zijn razendbenieuwd!

Joep wil eigenlijk niet meer samenwonen

Joep is twee dagen thuis na de huwelijskreis en van hem hoeft het samenwonen niet meer. Expert Eveline wordt ingeschakeld om te polsen hoe hij erin staat. Hij voelt geen seksuele klik. Caroline is ondertussen erg geschrokken van de terugtrekkende houding van Joep. Hij ziet te veel verschillen. Uiteindelijk geeft hij het samenwonen een kans. Caroline trekt bij hem in en Joep zet meteen de toon door aan te kondigen dat hij die eerste avond tot laat in de nacht moet werken. Het ongemak is voelbaar als ze samen het bed opmaken. Het bruidspaar is onwennig in elkaars gezelschap.

Geen vonk bij Astrid en Sander

Ondertussen verandert de eventuele liefde tussen Astrid en Sander steeds meer in vriendschap. Sander heeft een romantisch nachtje weg geregeld in een kerktoren. Maar de vonk lijkt toch echt uit te blijven tussen dit goedlachse stel. Ze lachen veel en kletsen gezellig, maar of er echt sprake van liefde is?

Bucketlist-momentje van Sonny en Dylan

Sonny en Dylan zijn keihard aan het genieten van de huwelijskreis. Ze zijn verliefd en het spat er vanaf. Sinds lange tijd is Sonny weer gelukkig, en ook Dylan voelt dat geluk. Ze strepen nog een bucketlist-momentje af door, zoals in de film Lady & De Vagebond, samen een pastasliert op te slurpen en te eindigen met een kus. Zo zoet!

Rowan en Astleigh

Het samenwonen van Rowan en Astleigh zit erop, maar niet voordat ze een gezamelijke hobby uitoefenen: skeeleren. Astleigh neemt het bloedserieus en wil zijn vrouw echt wat bijleren over deze activiteit. Ze lachen en knuffelen op skates, en dan stapt Rowan echt in de auto naar huis. Dit stel houdt zeker weten de ring om de vinger als het programma afloopt. We hopen dat we wakker blijven tijdens deze fragmenten, want er gebeurt zo weinig tussen deze twee!

Kim en Antoine en het kruidenvrouwtje

En dan Kim en Antoine. We zien hoe ze samen een wandeling maken met een ‘kruidenvrouwtje’ en daarna samen een maaltijd bereiden. Ze vinden het lastig om de aandacht erbij te houden, maar hebben vooral veel lol samen. Ze bouwen rustig aan hun eventuele relatie, Kim verwoordt het als volgt in een tegeltjeswijsheid: “Ik ben geen sprint aan het lopen, laat mij maar een marathion lopen.” Hier moesten we nog heel lang over nadenken. Het klikt tussen de twee, dat is duidelijk. Toch zien we in de vooruitblik dat ze zich volgende keer beklaagt over zijn (twijfelachtige) gevoel voor humor. Oei!

Merel SchutRTL

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden